Πέφτει το Over στο Φάληρο και το διπλό στη Λάρισα

Πέφτει το Over στο Φάληρο και το διπλό στη Λάρισα

Μεταβολές στις αποδόσεις των τριών εκ των τεσσάρων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για το θετικό αποτέλεσμα που πήρε χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη είχαμε μιλήσει από την Παρασκευή, αναλύοντας την τάση των αποδόσεων. Μιλήσαμε και χθες και βάλαμε στην …τσέπη ένα πανέμορφο 2,85.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, γράψαμε επίσης επανειλημμένως ότι το 1,35 ήταν πολύ μικρή απόδοση. Η σκέψη μας αποτυπώθηκε και στα πονταρίσματα, καθώς πριν από την έναρξη της το διπλό στο Ηράκλειο ανέβηκε στο 1,50 (στον ΟΠΑΠ), κάτι που έχει να συμβεί τουλάχιστον μιάμιση σεζόν. Στις υπόλοιπες εταιρείες το βρήκαμε μέχρι και στο 1,70. Στο αγωνιστικό κομμάτι όμως, οι Θεσσαλονικείς υπερίσχυσαν και δεν δικαιώθηκε η τάση της στοιχηματικής αγοράς.

Παρακολουθώντας την κίνηση στις σημερινές αναμετρήσεις, όπου υπάρχει εμφανές φαβορί, υπάρχει και πτώση. Κάπως διαφορετικά όμως. Ο άσος του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχει μείνει αμετάβλητος στο 1,30. Αντίθετα, εμφανίζεται μεγάλη κίνηση στο Over 2,5, αλλά και στο 3,5. Εμείς τον άσο θα κρατήσουμε αν είναι να ποντάρουμε. Εν βλέπουμε συχνά αποδόσεις πάνω του 1,20 σε ματς των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη με αντιπάλους πέραν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Σημαντική πτώση έχουμε στη Λάρισα. Ο άσος της ΑΕΛ από το 2,60 έχει ανεβεί στο 2,85 (και ακόμα ψηλότερα) και το διπλό του Παναθηναϊκό από το 2,65 έπεσε στο 2,45. Δεν θα ποντάρουμε εδώ. Απλά αναφέρουμε τι συμβαίνει.

Πέφτει και ο μικρός άσος του Ατρόμητου κόντρα στη Λαμία. Το 1,35 έγινε 1,30.

Η ώρα του Ρονάλντο

Ας ρίξουμε μια ματιά και στην Ευρώπη. Πέρασαν τρεις αγωνιστικές στο Καμπιονάτο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα να βρει δίχτυα. Περιμένουμε να κάνει τη διαφορά σήμερα κόντρα στη Σασουόλο.

Από εκεί και πέρα, στη Λατινική Αμερική κάνουν ροτέισον, εκτεταμένο ή μικρότερο, ομάδες που έχουν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες. Στη Βραζιλία προετοιμάζεται για μάχη με τη Μπόκα Τζούνιορς η Κρουζέιρο και πάει στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο χωρίς αρκετούς εκ των βασικών της. 2 χωρίς ισοπαλία.

Ανάλογα και στην Αργεντινή. Η Λανούς άλλαξε προπονητή και αναμένεται αλλαγμένη κόντρα στην ελλιπή Ρασίνγκ Κλουμπ. Εδώ μας κάνει και το 1Χ.

Μιας και κοιτάζουμε μεγάλες αποδόσεις, εξετάζουμε και τις πιθανότητες να δούμε τη Γουέστ Χαμ να φεύγει αλώβητη από το Γκούντισον Παρκ. Η γηπεδούχος Έβερτον είναι γεμάτη απουσίες και τα «σφυριά» θα αναμετρηθούν αμέσως μετά με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχουν ούτε βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ