Στην Ελλάδα στο… ψυγείο, στην Ευρώπη παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ο Σιδηρόπουλος

Στην Ελλάδα στο… ψυγείο, στην Ευρώπη παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ο Σιδηρόπουλος

Ο διεθνής ρέφερι στη Super League είναι σε καραντίνα αλλά στο Champions League θα σφυρίξει στο Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την ελληνική διαιτησία. Ο Μέλο Περέιρα δηλώνει ότι στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές αλλά στα ντέρμπι θα φέρει ξένους ρέφερι για να τα σφυρίξουν.

Και οι Έλληνες διαιτητές τι κάνουν γι’ αυτό;

Τα κάνουν… μαντάρα στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη παίρνουν κανονικά παιχνίδια από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.

Πιο τρανταχτό παράδειγμα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο δεν υπάρχει.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό, στον αγώνα με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Στο Nations League, στον αγώνα Ουκρανία – Σλοβακία (1-0) καταλόγισε πέναλτι του Σκρίνιαρ (Σλοβακία) στον Τσουγκάνοφ (Ουκρανία) προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων αλλά ο παρατηρητής διαιτησίας τον δικαίωσε.

Και έρχεται τώρα η UEFA και τον ορίζει στο Champions League και την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν έστειλε τον «κορυφαίο» η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που στηρίζει τον ρέφερι από τα Δωδεκάνησα, κάτι που δεν κάνει ο Μέλο Περέιρα και η παρέα του. Και όλα αυτά εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όπου θα οριστεί ξένος ρέφερι, όπως όλα δείχνουν.

Για την ιστορία βοηθοί ορίστηκαν οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, τέταρτος ο Δαμιανός Ευθυμιάδης και επιπρόσθετοι βοηθοί οι Τάσος Παπαπέτρου και Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ