Φτου μην τον… Ματιάσεβιτς

Φτου μην τον… Ματιάσεβιτς

Ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, είναι δυσαρεστημένος από τις αρμοδιότητές του και σκέφτεται (ακόμη και) την παραίτηση!

Παραδοσιακά στην ΑΕΚ οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι περίοδος αλλαγών. Βάλτε τα κάτω και θα με θυμηθείτε. Πότε έφυγε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, το τάιμιγκ που ήρθε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου, η παραίτηση Ντούσαν Μπάγεβιτς…

Στις 2 Ιουλίου φέτος είχαμε και την πρόσληψη του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς στο πόσο του αθλητικού διευθυντή. Για να είμαστε ειλικρινείς τον είχαμε ξεχάσει… Είτε κάνει τόσο αθόρυβη δουλειά είτε δεν έχει αρκετές αρμοδιότητες και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στους ρυθμούς της ομάδας. Οποιο και από τα δυο σενάρια και αν ισχύει εμείς μαθαίνουμε από την πατρίδα του την Σερβία και τα ποδοσφαιρικά της στέκια, ότι ο Ματιάσεβιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις αρμοδιότητες του. Όταν υπέγραφε στην ΑΕΚ πίστευε ότι θα έχει αντίστοιχο ρόλο με αυτόν που είχε στην Τσουκαρίτσκι. Δηλαδή όλα θα περνούσαν από τα χέρια του.

Αντίθετα στη ΑΕΚ υπάρχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο που χειρίζονται όλα τα μεταγραφικά θέματα και τα αποτελέσματα- παρά τις κριτικές- να τους δικαιώνουν.

Αρκετοί είναι αυτοί που συσχετίζουν τις γκρίζες σκέψεις του Ματιάσεβιτς και με την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Καθώς στο πρόσωπο του Ντούσκο, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ έβρισκε ένα στήριγμα. Οπως και να έχει, θυμηθείτε με όταν θα πληροφορηθείτε την παραίτηση του, αφού οι Σέρβοι επιμένουν ότι ψάχνετε για τον επόμενο σταθμό του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ