Champions League, δηλαδή στοίχημα

Champions League, δηλαδή στοίχημα

Έτσι απολαμβάνουμε τη διοργάνωση και πριν αυτή ξεκινήσει σημειώνουμε ποιοι πήγαν ταμείο στην τρίτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με ευχάριστη διάθεση εξετάζουμε τα όσα θα συμβούν σήμερα στο ποδόσφαιρο. Και την Κυριακή πέρασαν σχεδόν όλες οι προτάσεις μας από την Ελλάδα, την Αγγλία και τη Λατινική Αμερική και συγχρόνως έπιασαν τόπο όλες οι επισημάνσεις μας για την τάση στο διαδίκτυο.

Έσπασαν καρδιές στο Φάληρο

Σχεδόν 250.000 ευρώ ήταν τοποθετημένα στο live του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου τη στιγμή που ο Νάτχο παραβίαζε την εστία του Αστέρα Τρίπολης και οδηγούσε τον κόσμο στο ταμείο είτε με τον άσο είτε με το over 2,5.

Ήταν που ήταν περίπλοκη η κατάσταση με τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ (ανέβαινε συνέχεια το διπλό, έφτασε από το 1,35 μέχρι και στο 1,75) ήρθε και το γκολ των Κρητικών να την περιπλέξει κι άλλο. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Δικέφαλος είχε πάρει το 57% σε σύνολο 60.000 ευρώ. Το κοντέρ έφτασε στις 172.000 ευρώ με μοιρασμένα κεφάλαια.

Τις 120.000 ευρώ έφτασε το «απόθεμα» της συνάντησης της ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο, με τη μεγάλη πλειοψηφία να περιμένει άσο.

Και ο Άρης κέρδισε μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης του στοιχηματικού κοινού. Η ανώτερη απόδοση που κυκλοφορούσε έφτανε έως το 1,45. Την προτίμησε των 68% των παικτών αρχικά και μέσω του Live σχεδόν το 100%, αφότου προηγήθηκε. Η μπάνκα σταμάτησε στα 70.000 ευρώ.

Ανεβασμένα ήταν τα χρήματα και στο Ατρόμητος – Λαμία. Εμφανές φαβορί που πήρε το 65% του αρχικού κεφαλαίου και σχεδόν το 95% μετά το προβάδισμά των Περιστεριωτών. Ο τζίρος έφτασε και εδώ στις 70.000 ευρώ.

Στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΣ το ποσό δεν ξεπέρασε τις 30.000 ευρώ και τα περισσότερα τοποθετήθηκαν μετά το προβάδισμα του ΠΑΣ. Το 30% όσων πόνταραν πριν το σφύριγμα της έναρξης πήγε ταμείο.

Το 30% περίμενε ισοπαλία στο Ξάνθη – Παναιτωλικός, ματς που επίσης κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα (μέχρι 45.000 ευρώ).

Σεντονάτα

Επιστρέφουμε τώρα στον τίτλο του κειμένου μας. Να σημειώσουμε αυτό που γράφουν τα περισσότερα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης. Αυτή η φάση των ομίλων είναι ίσως πιο ανοιχτή από ποτέ. Φυσικά δεν λείπουν αποδόσεις του τύπου 1,08, όπως της Μπαρτσελόνα και over του 1,30, όπως στο Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν, όμως τόσα χρόνια τα έχουμε συνηθίσει αυτά.

Υπάρχουν αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια. Θα κρατήσουμε την προσπάθεια αντίδρασης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ακόμα και σε κακή κατάσταση, έχει περισσότερες λύσεις από την ταλαιπωρημένη Μονακό, στην οποία ο Λεονάρντο παλεύει με τα κύματα για να σχηματίσει 11άδα και να αναδείξει νέους παίκτες. Διπλό υπέρ των Ισπανών.

Ο πραγματιστής Αντσελότι θα διώξει την αφέλεια που χαρακτήριζε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Νάπολι. Και ο σοβαρός Μιλόγεβιτς δεν θα αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα να επιτίθεται χωρίς νόημα. No Goal.

Επιπλέον, τόσο η αναξιόπιστη Ίντερ όσο και η Τότεναμ έχουν δύο κοινά στοιχείο. Ότι βρίσκονται σε μέτρια έως κακή κατάσταση, αλλά συγχρόνως διαθέτουν σπουδαίε επιθετικές μονάδες. Αν υποθέσουμε ότι στο Champions League η κάθε ομάδα δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες, τότε μπορούμε να δούμε να σκοράρουν και οι δύο.

Με την ίδια λογική, δοκιμάζουμε ρισκάροντας στα 4-6 γκολ του Λίβερπουλ – Παρί για να ανεβάσουμε απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ