To limit down του Ανταμ

To limit down του Ανταμ

Ο διεθνής Τζανετόπουλος έζησε το απόλυτο φιάσκο το Σάββατο στην Ριζούπολη.

Το 2015 αποτελούσε ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα 20 του χρόνια, βασικός στην αρχή της περιόδου στην ΑΕΚ, συμμετοχή με την εθνική ανδρών στο ματς των προκριματικών του EURO κόντρα στην Ουγγαρία και όλα έδειχναν λαμπρό μέλλον. Το ενδιαφέρον της Σεβίλλης που έβαλε στην πρίζα την ΑΕΚ και ζήτησε την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του ήταν η αρχή του τέλους. Οι δυο πλευρές δεν τα βρίσκανε και ο νεαρός μπήκε στο ψυγείο. Όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, δεν βρήκε ποτέ ξανά την θέση και την αυτοπεποίθηση του.

Ακολούθησε ο δανεισμός στον Ηρακλή και ακόμα και πέρσι ο Χιμένεθ τον χρησιμοποίησε κόντρα σε Μίλαν και Αούστρια έχοντας φτάσει σε αδιέξοδο με τους τραυματισμούς των Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς, στο σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ποτέ όμως δεν του κέρδισε την εμπιστοσύνη, όπως άλλωστε συνέβη και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος από νωρίς κατέστησε σαφές ότι βρίσκεται εκτός πλάνων και θα είναι καλύτερο να δοθεί σε άλλη ομάδα. Τελικά κατέληξε στον Απόλλων Σμύρνης, ως μέρος του deal για την αγορά του Αλμπάνη.

Απαντες στην Ριζούπολη υπολόγιζαν τον Τζανετόπουλο, ως την ηγετική μορφή στο κέντρο της άμυνας και στήριξαν πολλά πάνω του. Ακόμα και οι κακές εμφανίσεις στα φιλικά χρεώθηκαν στον Ισμαελ αφού αυτός επιχειρούσε πειράματα με τρεις στο κέντρο της άμυνας και ο 23χρονος ψιλόλιγνος ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να βρει χημεία με τους Κύργια και Πετσόνι.

Ολες οι δικαιολογίες σταμάτησαν το Σαββατόβραδο. Με νέο τεχνικό στον πάγκο και τετράδα πλέον πίσω, ο Τζανετόπουλος υπέπεσε σε δυο λάθη που συναντάμε σε ερασιτεχνικά γήπεδα. Στο πρώτο γκολ πήγε χαλαρά στην μπάλα και ο επιθετικός την έκλεψε και σκόραρε ενώ στο δεύτερο τέρμα, προσπάθησε να ντριπλάρει έξω από την περιοχή, έχασε την μπάλα και έτσι έγινε το 0-2. Μετά από λίγο αντικαταστάθηκε, με τους φιλάθλους να τον αποδοκιμάζουν…

Ο Ανταμ έπεσε. Θα βρει την δύναμη να ξανασηκωθεί;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ