Πέφτει ο άσος στο Καραϊσκάκη

Πέφτει ο άσος στο Καραϊσκάκη

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ.

Στις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είχαμε αναφερθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα που και οι δύο ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του Europa League παρατηρούμε την τάση τη αγοράς για τους αποψινούς αγώνες τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» από ελαφρύ φαβορί (γύρω στο 2,60) έχουν μετατραπεί σε πιο δυνατό φαβορί, με την απόδοσή τους ίσα που να ξεπερνά το 2,20. Όχι μόνο στο βασικό πάροχο του στοιχήματος στην Ελλάδα, αλλά και στις ξένες στοιχηματικές εταιρείες. Απλά ενημερωτικά.

Όσο για το ΠΑΟΚ- Τσέλσι, ανεβαίνει ο άσος και χαμηλώνει το διπλό στην Ελλάδα. Στο 4,55 και πάνω έχει ανεβεί το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι Θεσσαλονικείς και το να χάσουν έπεσε στο 1,75. Στο μεταξύ, στο εξωτερικό το διπλό των Λονδρέζων έχει σταθεροποιηθεί στο 1,80 και ο άσος στο 4,40. Θεωρούν ότι οι Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν θεωρούν σίγουρη την επικράτησή της.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια μπορούμε να δώσουμε μερικές προτάσεις. Πολύ πιθανό λοιπόν το να δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Ρόζενμποργκ. Και οι δύο αγωνίζονται επιθετικά και έχουν νοοτροπία νικητή. Επίσης, κανείς δεν φοβίζει τον άλλον μόνο με το όνομά του.

Στο Ολίμπικο ο Απόλλων Λεμεσού αναμένεται να στήσει τείχος στην περιοχή του. Περιμένουμε να αντέξει για ένα χρονικό διάστημα, αλλά στο δεύτερο μέρος θα είναι πολύ δύσκολο να μη λυγίσει. Ακόμα και ροτέισον να κάνουν οι Ιταλοί, στην επανάληψη θα περάσουν στο ματς τρεις εκ των σταρ, όπως ο Ιμόμπιλε και άλλοι. Γι’ αυτό δοκιμάζουμε στο να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Προσθέτουμε και το διπλό της Λεβερκούζεν στη Σόφια επί της Λουντογκόρετς. Τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές έχουν υποστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα. Περιμένουμε να αντιδράσουν καινα κερδίσουν μια αντίπαλο σκληρή, αλλά υποδεέστερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ