Γη της… απόρριψης

Γη της… απόρριψης

Η Χάποελ Χάιφα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Θανάση Παπάζογλου

Στα θρησκευτικά το Ισραήλ εμφανίζεται ως τη γη της επαγγελίας. Στα… ελληνικά η χώρα των Εβραίων είναι η γη της απόρριψης. Θυμηθείτε πέρσι την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα να «κόβει» από τον Δεκέμβριο τον Σωτήρη Νίνη ενώ φέτος τον Αύγουστο, η πρωταθλήτρια Χάποελ Μπερ Σέβα, «έφαγε» τον Γιάννη Ανέστη μετά από μόλις δυο επίσημα ματς.

Την Δευτέρα ήταν η σειρά του Θανάση Παπάζογλου να γευτεί αυτό το σκωτσέζικο ντους. Στα μέσα Ιουλίου πέρασε από δοκιμή στην Χάποελ Χάιφα, ικανοποίησε, στις 26 Ιουλίου σκόραρε στο πρώτο του ματς με την φανέλα της ομάδας και όλα έδειχναν το ξεκίνημα μιας ονειρικής συνεργασίας.

Την προηγούμενη Δευτέρα, έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο στο Ισραήλ και ο γενικός διευθυντής φώναξε τον Παπάζογλου στο γραφείο του και προσπάθησε να τον πείσει να λύσει το συμβόλαιο του. Ο 30χρονος επιθετικός αρνήθηκε αφού γνώριζε ότι μέχρι τον Γενάρη δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Το ίδιο βράδυ η Χάποελ υποδεχόταν την Μπεϊτάρ Ιεσουσαλήμ. Ο Ελληνας επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό αν και η ομάδα του έψαχνε μέχρι το φινάλε τη νίκη με το ματς να λήγει 2-2.

Το φθινόπωρο μοιάζει πολύ βαρύ για τον Παπάζογλου στο Ισραήλ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ