Της ΕΠΣ Μπέου, ο διαιτητής στη Νέα Σμύρνη 

Της ΕΠΣ Μπέου, ο διαιτητής στη Νέα Σμύρνη 

Καλός διαιτητής ο Σκουλάς που ορίσανε Πανιώνιος- Ολυμπιακός. Το περιβάλλον του Βόλου, με Μπέο-Λασκαράκη, είναι τοξικό. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ.

Ο Μανώλης Σκουλάς, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχιλλέα Μπέου, σφυρίζει, Πανιώνιος-Ολυμπιακός τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη. Στα χαρτιά ο Σκουλάς, ανήκει στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Με πρόεδρο, τον πασίγνωστο Περικλή Λασκαράκη. Από τα κορυφαία πρωτοπαλήκαρα του χαλίφη του Βορρα και ως εκ τούτου ταμία στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο Λασκαράκης είχε πρωταγωνιστήσει, σαν παρατηρητής στο περυσινό ημιτελικό του κυπέλλου, στο Καραισκάκης Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2. Στο Βόλο ωστόσο αφεντικό της πόλης είναι ο δήμαρχος. Και σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος, είναι πανταχού παρών. Τύποις, είναι τιμωρημένος με ποινή ισόβιας απαγόρευσης να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, γιά την υπόθεση του Κοριόπολις. Και παρά το γεγονός, ότι έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση γιά δωροδοκία, δωροληψία και αλλοίωση αποτέλεσματος, δεν το βάζει κάτω.

Έχοντας, καταθέσει αίτηση ανάκλησης της ποινής, στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Προκειμένου να επιστρέψει και στο προσκήνιο. Μέσω της νέας ομάδας ΝΠΣ Βόλος, που αγωνίζεται απ αυτή τη σεζόν στη Φουτμπολίγκ.

Ο Μανώλης Σκουλάς, είναι πουλέν της νέας κατάστασης στην ΕΠΟ. Ανέβηκε πέρυσι στον πίνακα, παίρνει συνεχώς παιχνίδια και προαλείφεται γιά διεθνής. Σαν διαιτητής είναι καλός. Αν κλείσει τ αυτιά του και σφυρίζει ότι βλέπει, έχει τις δυνατότητες να βγάλει το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν… Κατά τα άλλα, ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους που σφυρίζει στη Τούμπα, κάνει σεφτέ στα ντέρμπι

Ατρόμητος-Λάρισα. Πρώτο παιχνίδι του Βρέσκου.. Δεν είχε δείξει κάτι ιδιαίτερο στη Φουτμπολίγκ.

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλωνας: Καλές διαιτησίες έχει κατά κανόνα ο Σέζος.

Γιάννινα- Άρης: Λίγος σαν διαιτητής ο Γρατσάνης. . Κάπου είχανε υποχρέωση και τον ανεβάσανε στη Σούπερλίγκ. Στο Παναιτωλικός -ΟΦΗ που τα έκανε μαντάρα, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του και παρά λίγο να μπει γκολ. Τελικά βγήκε κόρνερ.

Ξάνθη-ΟΦΗ: ο Παπαπέτρου. Ένα δύο χι, να τον παίξεις θα τον χάσεις.

Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός: Στο χαλίφη του Νότου δίνει αναφορά ο Τζοβάρας.

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Σωστή η επιλογή να φέρουνε Φινλανδό. Και να θέλει κάποιος να ψαχτεί, δεν θα μπορεί να βρει άκρη. Τέταρτος ο Τζήλος. Γιά να επιβραβευτεί που κόντραρε τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα στο Καραισκάκης.

Παναιτωλικός-Λαμία: Από τους καλούς διαιτητές ο Μανούχος.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Γιά τον Σκουλά, τα είπαμε. Αν θέλει θα βγάλει το ματς χωρίς κανένα πρόβλημα. Επικίνδυνοι οι βοηθοί Σπυρόπουλος και Κωνσταντίνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ