Προτάσεις, πτώσεις, τάσεις

Προτάσεις, πτώσεις, τάσεις

Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία μέχρι και Σουηδία έχουμε * Ποιες αποδόσεις πέφτουν στα σημερινά παιχνίδια και ποια η αρχική τάση των αυριανών.

Ας δούμε κατά σειρά τα σημερινά ελληνικά παιχνίδια. Ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζει την εμπιστοσύνη των παικτών ανά τον κόσμο και ο άσος έχει φτάσει μέχρι και το 1,45 στις διάφορες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες. Θα πέσει κι άλλο. Ο Απόλλων αντίθετα εμφανίζεται ακόμα και σε 8άρια.

Προκύπτει πάντως πρόταση κατά τη γνώμη μας. Οι Αρκάδες έβγαλαν απίστευτα δυσμενές πρόγραμμα σε Τούμπα (ηττήθηκαν με ψεύτικο πέναλτι), Καραϊσκάκη (λύγισαν στις καθυστερήσεις) και με την ΑΕΚ στην Πελοπόννησο (έχασαν με τραβηγμένο πέναλτι). Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει την πρώτη του νίκη. Ο Απόλλων δεν ενέπνευσε ούτε με τη Λάρισα ούτε με το Λεβαδειακό ούτε με τον ΠΑΣ. Έχασε απ’ όλους.

Στο Περιστέρι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μάλλον πολλοί ανησυχούν για τις μέτριες εμφανίσεις του Ατρόμητου και ποντάρουν στην αντίδραση της Λάρισας, όπως αποτυπώνεται στις διαφορές αποδόσεων στις ξένες εταιρείες.

Στο ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης σαν να αποκλείουν τον άσο, δείχνοντας σαφή προτίμηση στην ισοπαλία και στο διπλό. Όντως, αυτή η διπλή του Χ2 είναι από τα βασικά σημεία της ημέρας.

Όσο για τους αγώνες της Κυριακής, σημειώνουμε από τώρα ότι θα πέσει τόσο το Χ όσο και το διπλό στο ΟΦΗ – Ξάνθη. Αναφέρουμε ότι κοντράρεται ο Παναθηναϊκός στο ματς με το Λεβαδειακό και στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής η τάση αποκλείει νίκη της ΑΕΚ. Ήδη κινείται πτωτικά ο άσος του ΠΑΟΚ (μέχρι και στο 1,86) και το Χ.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στην Ευρώπη. Πρώτα – πρώτα στεκόμαστε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. «Ξύπνησε» μεσοβδόμαδα. Ξεπέρασε πίεση, εσωτερικές αναταραχές και αποδοκιμασίες από το ίδιο της το κοινό και νίκησε τη Μονακό μέσα στο Λουί Ντε. Αν αυτή η επικράτηση είναι αφετηρία για νέες επιτυχίες, τότε το 1,80 του διπλού κόντρα στη Χετάφε, πρέπει να περάσει στο παιχνίδι μας.

Στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας υπάρχει μια ομάδα που έχει περισσότερους τίτλους από τα δύο τρίτα των ομάδων που μετέχουν στην Premier League. Ο λόγος για τη Σάντερλαντ. Προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη και μάλλον είναι πάρα πολλά. Απώτερος στόχος της η απευθείας άνοδος και άμεσος η επικράτηση επί της Ρότσντεϊλ. Στο 1,80 και αυτό.

Μια ματιά και στην Α’ Σουηδίας. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 22η από τις 30 αγωνιστικές του και η εικόνα της μάχης του τίτλου γράφει τα εξής: 1. ΑΪΚ Στοκχόλμης (48β). 2. Χάμαρμπι (44). 3. Νόρκεπινγκ (42).

Η ΑΪΚ δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Χάμαρμπι και η Νόρκεπινγκ (την προηγούμενη Κυριακή νίκησε 2-0 τους πρωτοπόρους) αντιμετωπίζει εκτός της παρά ένα βαθμό ουραγό Ντάλκουρντ. Αν δεν κερδίσει η Νόρκεπινγκ απλά αυτοκτονεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ