Το… μεγαλείο της ΣΥΡΙΖΕΡΤ

Το… μεγαλείο της ΣΥΡΙΖΕΡΤ

Η κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε την απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, προτού γίνουν οι διαπραγματεύσεις για αυτά!

Νέους δρόμους στη διαπραγμάτευση αγοράς τηλεοπτικών δικαιωμάτων ανοίγει η ΕΡΤ της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετά την ανακοίνωση – έπος που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση – σταθμό στην ιστορία των μίντια, η ΣΥΡΙΖΕΡΤ “μετά την απόκτηση της Super League, προχωρά στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League, της Football League, της Volley League, καθώς και των Πρωταθλημάτων Χάντμπολ Handball Premier και της Α1 Πόλο”.

Ολα καλά θα πει κάποιος και μπράβο στο κανάλι που “γεμίζει” το πρόγραμμά του με αθλητικά γεγονότα. Με τη μόνη διαφορά, ότι οι εμπλεκόμενες λίγκες δε γνωρίζουν τίποτα! Δεν έχουν ιδέα ότι “πούλησαν” το προϊόν τους στην κρατική τηλεόραση…

Το εκπληκτικό είναι ότι το παραδέχεται και η ίδια η ΕΡΤ στην ίδια της την ανακοίνωση – έπος, η οποία καταλήγει αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Εντός των επόμενων ημερών οι εκπρόσωποι των συλλογικών οργάνων κάθε αθλήματος θα έρθουν σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ, προκειμένου να καθοριστούν οι όροι των συμβάσεων.”

Με λίγα λόγια η ΣΥΡΙΖΕΡΤ μετατρέπει εαυτόν σε… σατράπη των σπορ. Ανακοινώνει ότι ανανεώνει τις συμβάσεις της και ακολούθως ότι θα προχωρήσει σε… διαπραγματεύσεις!

Και για να ευθυμήσουμε λίγο περισσότερο, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην παράγραφο που αναφέρεται στα δικαιώματα της Φούμπολ Λιγκ: “Φέτος, το πρωτάθλημα της Football League, με τη νέα αναδιάρθρωση θα διαμορφώσει το χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου τη σεζόν 2019-20, καθώς οι ομάδες που την απαρτίζουν, μετά την τελική κατάταξή τους, θα μοιραστούν σε τέσσερις κατηγορίες. Δύο από αυτές θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 1, οκτώ την άνοδο στη Super League 2 και τέσσερις θα υποβιβασθούν.”

Μιλάμε για έπος. Οσες φορές και να γράψουμε για αυτή την αναδιάρθρωση που είναι στα σκαριά με τη νέα κατηγορία που θέλει να “σφηνώσει” ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανάμεσα στη Σούπερ Λιγκ και τη Φούτμπολ Λιγκ, δεν παύει να προκαλεί παγκόσμιο σοκ και δέος η πρωτοτυπία ενός πρωταθλήματος που θα “μοιράσει” ομάδες σε τέσσερις κατηγορίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ