Τρεις μέρες πριν τον ΠΑΟΚ

Τρεις μέρες πριν τον ΠΑΟΚ

Σχεδόν όλος ο έκτος όμιλος του Europa League παίζει μπάλα σήμερα.

Αν εξαιρεθεί η Ντουντελάνζ που χθες νίκησε 2-1 τη γηπεδούχο Φόλα Ες με ανατροπή από το 58’ έως το 90’, όλοι οι εκπρόσωποι του έκτου ομίλου του Europa League παίζουν μπάλα το βράδυ. Αυτοί ποδόσφαιρο και εμείς στοίχημα.

Μαθαίνοντας ότι ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, μπορούμε να εικάσουμε ότι η συνήθως θετική του εικόνα στο ανασταλτικό κομμάτι θα επηρεαστεί σημαντικά. Η 11άδα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές αποφασισμένους να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, καθώς και ξεκούραστους, αφού αρκετοί ενδέχεται να μην έχουν εμφανιστεί καθόλου! Over 2,5 λοιπόν μαζί με άσο για να ανεβεί η απόδοση με συνδυαστικό στοίχημα.

Τη θέλουν τη νίκη οι Πειραιώτες τρεις μέρες πριν υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, στη σέντρα βρίσκεται και η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έχουν βελτιώσει την εικόνα τους, αλλά όχι και την αποτελεσματικότητά τους. Όσα χτίζει η επίθεσή τους, τα γκρεμίζει η ασταθής ανασταλτική τους λειτουργία και η παρατεταμένη κακή κατάσταση του Ντοναρούμα. Απόψε πάντως, οι Μιλανέζοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτό που κυνηγούν μάταια στις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Το εμπόδιο της Έμπολι είναι βατό. Στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-0 της Κάλιαρι, αλλά στη συνέχεια η εμφανίσεις της ήταν ολοένα και χειρότερες. Μάλιστα με αντιπάλους των «κυβικών» τους, δηλαδή με τις Τζένοα, Κιέβο και Σασουόλο. Εξαίρεση αποτελεί η Λάτσιο, από την οποία έχασε επίσης. Διπλό υπέρ της Μίλαν λοιπόν.

Στην Ισπανία η Χιρόνα αναμετράται με τη Μπέτις. Οι Ανδαλουσιάνοι αποδεδειγμένα έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεδομένα έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο από τους γηπεδούχους, καθώς έχουν και το Europa League στην πλάτη τους. Προ ημερών έμειναν πίσω με 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και καταφεραν να ισοφαρίσουν μόνο γιατί έμειναν με δέκα παίκτες οι Βάσκοι. Η Χιρόνα είναι αυτή που παραλίγο να φύγει νικήτρια από το Καμπ Νόου. Τελικά απέσπασε 2-2 από τη Μπαρτσελόνα. Σήμερα μπορεί να καταβάλει τη Μπέτις που ενδεχομένως να κάνει μεγαλύτερο ροτέισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ