Δεν ήθελε Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ

Δεν ήθελε Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ

Χωρίς αβάντα θα παίξει η ΑΕΚ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Παράγκας έχει όλο το ρεπορτάζ για τον «κορυφαίο» Τάσο Σιδηρόπουλο και τα υπόλοιπα φυντάνια της αγωνιστικής.

Μάλαμας Τεβεκέλης-Γιαννάκης Παπαδόπουλος, σημειώσατε «1». Ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλος στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, κάθε άλλο παρά ευχάριστα ακούστηκε Ολύμπου και Πάτμου, στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Οι εποχές που ο «κορυφαίος» Ελληνας διαιτητής, ήταν ο αγαπημένος του διοικητικού ηγέτη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 η ΑΕΚ είχε χάσει 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα με τον Σιδηρόπουλο να αρνείται καθαρό πέναλτι στον Σιμόες. Και τον Δ. Μελισσανίδη να δηλώνει «τέτοιες διαιτησίες ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο. Θα δούμε αν ήταν πέναλτι». Έκτοτε ο Σιδηρόπουλος πήγαινε πρίμα την ΑΕΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ειδικότερα στον τελικό του κυπέλλου, που τον είχε ορίσει ο Κοντονής. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Ο Σιδηρόπουλος, χρεώνεται πλέον στον Βορρά με ότι αυτό συνεπάγεται. Η ΑΕΚ το Σάββατο στο Ηράκλειο, δεν έχει να περιμένει απολύτως τίποτα.

ΛΑΡΙΣΑ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Επιστροφή στους ορισμούς γία τον Κουτσιαύτη μετά το ΠΑΟΚ- Αστέρας στη πρεμιέρα και το μαϊμού πέναλτυ στον Πρίγιοβιτς. Προφανές οτι παιξει γιά πάρτη του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Φασόν έχει πάρει τους ορισμούς ο Τζήλος μετά τις εξετάσεις που έδωσε στο Ολυμπιακός- Αστέρας και πέρασε με άριστα.

ΟΦΗ- ΑΕΚ: Επίδειξη δύναμης από τον χαλίφη του Βορρά. Ο Σιδηρόπουλος μετά το περυσινό ματς Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ είναι persona non grata για τον χαλίφη του Νότου. Με την ΑΕΚ να βάζει βέτο για τον ορισμό του, στον τελικό του κυπέλλου που τελικά σφύριξε ο Ισπανός Μπορμπαλάν. Από τους καλούς βοηθούς, οι Κωσταράς Δημητριάδης αν κι ο πρώτος έκανε δύο σοβαρά λάθη στο Ατρόμητος- Λάρισα. Ούτε
ο ορισμός του Ζαχαριάδη σαν τέταρτου, ήταν ευχάριστος για την ΑΕΚ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στο τελευταίο ματς Ολυμπιακός- Λεβαδειακός, που σφύριξε ο Φωτιάδης τα είχε μπερδέψει.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πρώτος ορισμός και για τον Παπαδόπουλο μετά το πέναλτι που έδωσε στο πέσιμο του Μάνταλου στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ. Κι αυτός θα προσπαθήσει να ρεφάρει.

ΆΡΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν λέει πολλά σαν διαιτητής ο Κουμπαράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ: Μετά από τον Ισπανό στον τελικό του Κυπέλλου, Φινλανδό στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ο Ελβετός δάσκαλος Σάντρο Σάντερ σφυρίζει στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Θα τον δούμε…
ΛΑΜΙΑ- ΞΑΝΘΗ: Πάντα προσπαθεί γιά το 50-50, ο Τσαμούρης αλλά δύσκολα τα καταφέρνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ