Σούπερ επιτυχία της ΕΠΟ: Μετακόμισε την Κρανούλα στη… Φινλανδία! (pics)

Σούπερ επιτυχία της ΕΠΟ: Μετακόμισε την Κρανούλα στη… Φινλανδία! (pics)

Επί 24 ώρες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η Εθνική Κ17 είχε ηττηθεί 2-1 σε φιλικό παιχνίδι από τη Φινλανδία «επί φινλανδικού εδάφους». Μικρή λεπτομέρεια; Το παιχνίδι διεξήχθη στην Κρανούλα. Με αντίπαλο την Κύπρο!

Τα ματάκια μας στην εποχή της «εξυγίανσης» έχουν δει να συμβαίνουν πολλά και περίεργα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, αυτό που αντικρίσαμε πρόσφατα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας προκάλεσε τρόμο! Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υπέπεσε σε μία γκάφα ολκής, που παρόμοιά της δεν έχει ξανασυμβεί τις τελευταίες δεκαετίας και αποδεικνύει περίτρανα την ανοργανωσιά που επικρατεί στο εσωτερικό της. Ένα περιστατικό που κάνει διεθνώς ρεζίλι τη χώρα μας και προκαλεί την οργή, αλλά και τον γέλωτα της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ώρα, με την ΕΠΟ να ανεβάζει και να κατεβάζει κείμενα στην ιστοσελίδα της και να… μετακομίζει την Κρανούλα από τα Ιωάννινα στην Φινλανδία! Εντάξει, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά μέρη της χώρας μας είναι χαμηλή, αλλά δεν φτάσαμε δα και σε θερμοκρασίες Σκανδιναβίας. Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, η Ελληνική Ομοσπονδία, που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη για τις Εθνικές ομάδες, ανέβασε στην ιστοσελίδα της ότι η Εθνική Παίδων είχε ηττηθεί 2-1 σε φιλικό παιχνίδι από τη Φινλανδία «επί φινλανδικού εδάφους». Παρακάτω διαβάζαμε και τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η γαλανόλευκη. «Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Ανθουλάκη, αλλά οι Φιλανδοί ισοφάρισαν με πέναλτι στο 76’ και πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 90’», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΠΟ. Το γεγονός ότι η ομοσπονδία δεν ήξερε ποιοι έβαλαν τα γκολ των Σκανδιναβών το προσπερνάμε.

Αλλωστε, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι η Ελλάδα δεν αγωνίστηκε με την Φινλανδία «επί φινλανδικού εδάφους», αλλά εδώ στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρανούλα Ιωαννίνων και με αντίπαλο την Κύπρο! Οι δύο ομάδες μάλιστα έδωσαν δύο φιλικά. Ενα την Τρίτη στην Αρτα και ένα την Πέμπτη στην Κρανούλα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρεται στο δεύτερο, στο οποίο η Ελλάδα έχασε με 2-1. Με λίγα λόγια, λοιπόν, η ΕΠΟ μετακόμισε την Κρανούλα στην Σκανδιναβία και έκανε την Κύπρο… Φινλανδία! Απίστευτο και όμως ελληνικό. Στα χρόνια της «εξυγίανσης» έχουμε και μετακομίσεις πόλεων σε τιμή ευκαιρίας.

Την ίδια ώρα αν κάποιος έμπαινε στην ιστοσελίδα της Κύπρου έβλεπε τη σωστή ανάρτηση. Με τα σωστά στοιχεία. Τις σωστές ομάδες και το σωστό μέρος διεξαγωγής. «Η Εθνική Παίδων U17 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Κρανούλα των Ιωαννίνων κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας με 2-1», αναφέρει χαρακτηριστικά το απόσπασμα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Μετά από αρκετές ώρες η ΕΠΟ πήρε χαμπάρι την γκάφα της και άλλαξε την ανάρτηση, αλλά τα γραπτά μένουν και σε αυτή την περίπτωση την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Οι φωστήρες της Εξυγίανσης άλλαξαν την Φινλανδία με την Κύπρο και το «επί φινλανδικού εδάφους» το έκαναν Κρανούλα Ιωαννίνων! Εγινε η αλλαγή και τέλος καλά όλα καλά. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Ο αντίπαλος και ο τόπος αντικαταστάθηκαν και πλέον ο κόσμος, μετά από 24 ώρες, μπορεί να διαβάσει το σωστό κείμενο.

Βέβαια, το ταξίδι που έκανε η Κ17 για να επιστρέψει στην Αθήνα, ίσως και να… δικαιώνει την ΕΠΟ, η οποία φρόντισε να στείλει την αποστολή της γαλανόλευκης στην μακρινή Φινλανδία. Οι παίκτες του Κεχαγιά αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν από τα Ιωάννινα στην Αθήνα με αεροπλάνο, αλλά ο… Ξενοφώντας άλλαξε τα δεδομένα, με αποτέλεσμα οι διεθνείς να ταξιδέψουν προς την πρωτεύουσα με πούλμαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πούλμαν χάλασε στη διαδρομή, με αποτέλεσμα οι νεαροί παίκτες να φτάσουν τελικά στην πρωτεύουσα τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Ό,τι και να λέμε, πάντως, πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία της ΕΠΟ. Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ