Στη μάχη του Καραϊσκάκη

Στη μάχη του Καραϊσκάκη

Πώς κινείται η στοιχηματική αγορά πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ * Θρίαμβος στο χθεσινό πρόγραμμα.

Ύστερα από τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τρίτη μεγάλη σύγκρουση. Το βράδυ θα βρίσκεται στο Φάληρο, όπου τον περιμένει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι. Το Καραϊσκάκη θα σείεται από 30.000 κόσμο και που περιμένει πώς και πώς να υποδεχθεί τον Δικέφαλο του Βορρά. Ποιος αέρας και ποιο κρύο…

Παρατηρώντας το κουπόνι του βασικού παρόχου στοιχήματος στην Ελλάδα, ο άσος ξεκίνησε από το 2,25 και από τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε υποχωρήσει στο 2,15 και το διπλό από το 2,90 ανέβηκε στο 3,05. Αυτές τις τιμές διατηρούσε και τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς γράφαμε αυτό το κείμενο.

Πάντως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η αρχική τάση που συμπορευόταν με τον Ολυμπιακό είχε σταματήσει από νωρίς στις διαδικτυακές εταιρείες. Γι’ αυτή η νίκη των γηπεδούχων έφτανε μέχρι και στο 2,40 και των φιλοξενούμενων έως και το 3,30. Ο κόσμος και οι μπουκ περιμένουν πολύ σκληρή σύγκρουση με φαβορί την έδρα, αλλά μέχρι εκεί… Ο αγώνας θα είναι αμφίρροπος και κανείς δεν μπορεί να τον προβλέψει.

Τάση υπάρχει προς τα γκολ. Πέφτει τόσο το under 2,5 όσο και το No Goal. Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που κρατάμε από την αγορά. Και δεν διαφωνούμε καθόλου.

Από εκεί και πέρα, διατηρείται η κινητικότητα γύρω από τις τιμές του Απόλλων –Πανιώνιος. Ο άσος ανεβαίνει όλο και περισσότερο και τον βλέπουμε μέχρι και στο 3,30. Όσο για το διπλό ποντάρεται έντονα. Έχει πέσει και κάτω από το 2,40 του ΟΠΑΠ, ενώ εμφανίζονται και τάσεις κάλυψης πάνω στο Χ.

Στο Λεβαδειακός – Ατρόμητος η κατάσταση έχει ως είχε και στο Άρης – Αστέρας Τρίπολης έχουμε σοβαρές πτώσεις και στο Χ και στο διπλό. Γενικώς η κόντρα του Άρη είναι καθολική, σε ελληνικές και ξένες στοιχηματικές εταιρείες.

Την εν λόγω τάση την ενστερνιζόμαστε και εμείς. Οι Αρκάδες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμα και στις αγωνιστικές που έχαναν από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο Άρης δεν είναι ούτε ΠΑΟΚ ούτε ΑΕΚ ούτε Ολυμπιακός. Χ2 και εμείς.

Στα παραπάνω (under στο Καραϊσκάκη και Χ2 στη Θεσσαλονίκη) προσθέτουμε το διπλό της Φενερμπαχτσέ (επί της Ρίζεσπορ) στην Τουρκία και διεκδικούμε μια καλή τριάδα μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Και να υπενθυμίσουμε ότι για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο πήγαμε ταμείο. Με το under 2,5 στο Λάρισα – Παναιτωλικός, τη νίκη της Σάλκε και της Τότεναμ, το θρίαμβο της Γουέστ Χαμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απόδραση της Ατλέτικο Μαδρίτης από το Μπερναμπέου. Πεντάδα σούπερ κέρδους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ