Ο Μάρτινς πιστεύει ότι η ομάδα του θα κυριαρχήσει…

Ο Μάρτινς πιστεύει ότι η ομάδα του θα κυριαρχήσει…

Ο κόουτς επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει τις επιλογές των προπονητών και στέκεται στην χρησιμοποίηση του Χασάν στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Υπάρχει μια έκπληξη στις επιλογές των δυο προπονητών για το ντέρμπι την έκανε ο Πέδρο Μάρτινς. Αντί του Γκιγιέρμε προτίμησε τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης. Η έκπληξη συνίσταται στην αντίληψη που ενδεχομένως έχει ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι.

Αν θεωρεί ότι η ομάδα του θα πιέσει τον ΠΑΟΚ και θα τον φέρει να αμύνεται στο ύψος της περιοχής τότε ο Αιγύπτιος είναι πιο χρήσιμος από τον Ισπανό. Εχει ύψος και δύναμη για να παίξει πλάτη τον Βαρέλα και τον Κρέσπο. Είναι θέμα αντίληψης δηλαδή.

Σπεύδω να σημειώσω πάντως, ότι και σε παιχνίδια που ο Ολυμπιακός ήταν περίπου βέβαιο ότι θα έχει ποσοστά κατοχής, ο κόουτς προτιμούσε τον Γκερέρο. Μια άλλη σκέψη που μπορεί να πέρασε από το μυαλό του είναι να προσθέσει ένα ψηλό κορμί για να έχει καλύτερη αντιμετώπιση της ικανότητα της «αεροπορίας» του ΠΑΟΚ. Κατά τα λοιπά οι επιλογές του Μάρτινς ήταν αναμενόμενες. Και του Λουτσέσκου το ίδιο.

Είναι σαφές ότι ο κόουτς του ΠΑΟΚ πάει με τους περσινούς, όπως έκανε και στο ντέρμπι της της Τούμπας με την ΑΕΚ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο Μπίσεσβαρ θα συντρέχει τον Βιεϊρίνια κάθε φορά που ο Ομάρ και ο Χριστοδουλόπουλος θα βγαίνουν στην επίθεση.

Ωστόσο ίδιας τάξης πρόβλημα θα έχουν και ο άγουρος τακτικά Τσιμίκας με τον αδύναμο ανασταλτικά Ποντένσε με τους ταχύτατους Μάτος και Λημνιό.

Με βάση τις εντεκάδες αν υπάρχει προπονητής που θεωρεί ότι η ομάδα του θα επιβάλλει ρυθμό αυτός είναι ο Μάρτινς. Παραμένει άγνωστο αν η πρόγνωσή του στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Ένα από αυτά μπορεί να είναι η βροχή που πιθανός οδηγήσει τους παίκτες να σηκώνουν την μπάλα στον αέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ