Λιούμπος Μίχελ: Οταν κάνεις την πρόκληση… επιστήμη

Λιούμπος Μίχελ: Οταν κάνεις την πρόκληση… επιστήμη

Απαράδεκτος για πολλοστή φορά ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, προκάλεσε ξανά με τις χειρονομίες του την ώρα που ο Ολυμπιακός τον φιλοξενούσε με τον καλύτερο τρόπο. Συνεχίζει να προκαλεί ο Μίχελ και η νέα προσβλητική συμπεριφορά του Σλοβάκου δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 1-0, από το αυτογκόλ του Βούκοβιτς, σ’ ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν πλήρως δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στην εστία του Πασχαλάκη.

Για την αγωνιστική εικόνα του ντέρμπι έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά ωστόσο υπάρχει και μια άλλη εικόνα που πρέπει να επισημανθεί και είναι πολύ αρνητική. Είναι μια εικόνα προσβλητική για το ποδόσφαιρο, μια εικόνα που προκαλεί και δυναμιτίζει το κλίμα.

Ο λόγος για τις άσεμνες και απαράδεκτες χειρονομίες του Λούμπος Μίχελ προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους μετά το τέλος του αγώνα.

Και ποια ήταν λοιπόν η πρώτη κίνηση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ελβετού διαιτητή; Να κάνει άσεμνη χειρονομία  (με το μεσαίο δάχτυλο) προς τους οπαδούς των ερυθρόλευκων που εκείνη την ώρα χειροκροτούσαν την προσπάθεια των παικτών της ομάδας τους.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι προκαλεί απορίες η ενέργεια του Σλοβάκου, ο οποίος μάλιστα ήταν και διαιτητής! Όχι όμως. Καμιά απορία για τις απαράδεκτες χειρονομίες του Σλοβάκου, για την προσβλητική του συμπεριφορά απέναντι σε μια ομάδα που τον φιλοξένησε στο γήπεδο της χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Και λέμε ότι δεν προκαλεί καμία απορία η συγκεκριμένη συμπεριφορά, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παράγοντας του ΠΑΟΚ προκαλεί με την στάση του. Για την ακρίβεια, ο Μίχελ προκαλεί για πολλοστή φορά και θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε κάκιστη συμπεριφορά και στο περσινό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, το οποίο δεν ξεκίνησε λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία, από ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν καταγγείλει επίθεση του Μίχελ στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, τονίζοντας μάλιστα πως ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε σπρώξει τον παράγοντα των ερυθρόλευκων.

Φραστική επίθεση στον διαιτητή Θάνο

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Λούμπος Μίχελ είχε τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή για φραστική επίθεση εναντίον του διαιτητή Δημήτρη Θάνου. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε επιτεθεί φραστικά στον διαιτητή του αγώνα Παναιτωλικού – ΠΑΟΚ και είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Μίχελ σε Κομίνη: «Εσύ τελείωσες»

Στο περσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του δικέφαλου του Βορρά είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο μετά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα και είχε απειλήσει τον διαιτητή Κομίνη. «Εσύ τελείωσες» είχε πει στον διαιτητή, απειλώντας ευθέως τον Κομίνη.

Είχε τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του σ’ εκείνο το παιχνίδι, αλλά εδώ υπάρχει νέα προσβλητική συμπεριφορά από την πλευρά του Μίχελ. Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο ο Σλοβάκος έκανε άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλοντας προφανώς να προκαλέσει. Είναι σημαντικό που οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων ασχολήθηκαν με την ομάδα τους και όχι με τις προκλήσεις του Μίχελ.

Ωστόσο εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά από πλευράς αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να περάσει στο… ντούκου και ο Μίχελ θα πρέπει να κληθεί σε απολογία για τις χειρονομίες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ