Και πρωτάθλημα και Champions League και Κύπελλο

Και πρωτάθλημα και Champions League και Κύπελλο

Το κόστος του αυτογκόλ του Βούκοβιτς, η Ευρωπαία ΑΕΚ και η τούμπα στις αποδόσεις του Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός.

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο στοιχηματικός κόσμος έδειξε ενδιαφέρον για τις περισσότερες αναμετρήσεις και πιο πολύ στη σημαντικότερη από αυτές.

Στο Φάληρο λοιπόν γράφαμε ότι μέχρι τη νύχτα της Κυριακής η τάση που έδειχνε νίκη του Ολυμπιακού άρχισε να παγώνει. Από το μεσημέρι και μετά όμως, ο άσος «βομβαρδίστηκε» και έφτασε να προσφέρεται μέχρι και στο 1,75! Το διπλό κινήθηκε μέχρι και σε πεντάρια! Πριν από την έναρξη του αγώνα, το 53% σε κεφάλαιο ύψους 40.000 ευρώ είχε τοποθετηθεί στον άσο. Ο τζίρος έφτασε στις 483.000 ευρώ και σταδιακά μοιράστηκε. Πάντως, από τα αρχικά ποσά, μόνο 21% είχε πιστέψει στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικές δεν είδαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ και «αβγάτισαν» τα περισσότερα από τα 90.000 ευρώ που τοποθετήθηκαν στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο παγκοσμίως.

Στο ΟΦΗ – ΑΕΚ η μπάνκα δεν έγραψε πάνω από 42.000 ευρώ, γιατί με το που διαμορφώθηκε το 0-2, η αγορά σχεδόν σταμάτησε να δέχεται ποντάρισμα (η απόδοση του διπλού έπεσε τότε στο 1,01).

Στο Κλεάνθης Βικελίδης έπεσαν 65.000 ευρώ και το 40% ήθελε Άρη, αφήνοντας το 60% του Χ2 του Αστέρα στα κρύα του λουτρού, με τρόπο δραματικό, αφού η αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο (25.000 ευρώ, σχεδόν όλα στο διπλό) και του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο (40.000 ευρώ με τη συντριπτική πλειοψηφία στο διπλό) έπεσαν στον «ανταγωνισμό» με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ χθες πήρε αρκετό (και μοιρασμένο) ποντάρισμα το παιχνίδι της Λαμίας με την Ξάνθη (κοντά 75.000 ευρώ).

Ενημέρωση δεν έχουμε από κανένα αγώνα της Λάρισας, αφού δεν προσφέρεται Live πουθενά.

Σήμερα η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Λογίζεται ως μεγάλο αουτσάιντερ (τεσσάρια), με το φαβορί να (τους «αετούς της Λισσαβώνας δηλαδή) ίσα που να αγγίζει το 2,25.

Εμείς θα πάρουμε τα 2-3 γκολ, όχι γιατί ανησυχούμε για την ισχύ της ΑΕΚ, αλλά γιατί δεν θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόπιστη ευρωπαϊκά την πορτογαλική ομάδα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα του Champions League κρατάμε δύο συνδυαστικές επιλογές. Άσος και Over 3,5 στο Μπάγερν – Άγιαξ και διπλό και over 3,5 στο Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Όσοι παρακολουθείτε και το Κύπελλο Ελλάδας και πάτε στο πρακτορείο για να ποντάρετε, μην εκπλαγείτε αν δείτε διαφορετικές τιμές στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός. Το έντυπο πρόγραμμα γράφει τον άσο στο 3,00. Η νέα του απόδοση όμως είναι το 1,90! Από αουτσάιντερ έγινε μεγάλο φαβορί η ομάδα του Δέλλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ