Έχουν την αναδιάρθρωση… διε-γραμμένη

Έχουν την αναδιάρθρωση… διε-γραμμένη

Οι αντιδράσεις της Λίγκας, η Γ’ Εθνική και το sms του Βασιλειάδη.

Σε τεντωμένο σχοινί είναι η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League αν και η ΕΠΟ έχει ψηφίσει και το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει επικυρώσει ότι στο τέλος της σεζόν, θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, θα προβιβαστεί μία και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Football League.

Στη Λίγκα δεν δέχονται με τίποτα το μπαράζ και είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα. Κι επειδή από νομικής άποψης δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ψάχνουν να βρουν άλλες μεθόδους.

Η μία είναι η ακύρωση της αναδιάρθρωσης, όσο τραβηγμένο και αν ακούγεται αυτό και εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο Δ.Σ. της Λίγκας υπήρχαν φωνές να υποβιβαστούν τελικά δύο ομάδες και όχι τρεις!

Δεν είναι τυχαία η διατύπωση στο δελτίο Τύπου μετά το πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που έλεγε ότι αποφάσισε… «να εμμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο – χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών».

Επειδή όμως, η επανεξέταση της αναδιάρθρωσης θα αργήσει, σε πρώτη φάση η Λίγκα είπε «όχι» στη δημιουργία «ομάδων β’» που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν τη νέα περίοδο στη νέα Football League, την τρίτη κατηγορία δηλαδή μετά τη Super League 1 και τη Super League 2.

Το κενό των ομάδων θα καλυφθεί από τη Γ’ Εθνική από την οποία στο τέλος της περιόδου δεν θα προβιβαστούν οχτώ ομάδες (οι πρωταθλήτριες των ομίλων) αλλά και τέσσερις ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ