Στη Σκάλα του Μιλάνου

Στη Σκάλα του Μιλάνου

Μεγάλο φαβορί τη Μίλαν θεωρούν οι μπουκ κόντρα στον Ολυμπιακό και οριακά επικρατέστερο τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία.

Βράδυ ευρωπαϊκό το σημερινό για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο Μιλάνο, με τον Μαρτίνς να αλλάζει πρόσωπα στην 11άδα του και τους «ροσονέρι» επίσης.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ορίσει τον άσο των Μιλανέζων γύρω από το 1,40 εδώ και μέρες. Και συνεχίζουν να τον οροθετούν εκεί. Το διπλό πλησιάζει σε 8άρια και το πολύ να πέσει μέχρι και το 6,5 απλά γιατί από μόνο του το 8,00 είναι δελεαστικό για στοιχηματικό παιχνίδι. Αν είχε να κάνει με τάση για αποτέλεσμα θα συνδυαζόταν η πτώση του διπλού με το ανέβασμα του άσου, κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι τη νύχτα της Τετάρτης.

Όλοι γνωρίζουν λοιπόν ότι η αποψινή αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι δύσκολη.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, αντιμετωπίζει ομάδα λιγότερο ονομαστή, λιγότερο ποιοτική με τη διαφορά όμως ότι αγωνίζεται σε έδαφος ποδοσφαιρικής άγονης γραμμής (Λευκορωσία) και με αντίπαλο που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το θεσμό. Οι Θεσσαλονικείς λογίζονται ως φαβορί μεταξύ 2,55 και 2,65 (θα πέσει και στο κουπόνι της βασικής εταιρείας στοιχήματος στην Ελλάδα) και οι Λευκορώσοι ως αουτσάιντερ του 2,80.

Από εκεί και πέρα, μας αρέσει το διπλό της Γκενκ στο γήπεδο της Σάρπσμποργκ. Οι Βέλγοι σκοράρουν ασταμάτητα σε Βέλγιο και Ευρώπη από τον Αύγουστο και οι Νορβηγοί ζουν πρωτόγνωρες στιγμές αδυνατούν να τις διαχειριστούν. Προκρίθηκαν σε φάση ομίλων για πρώτη φορά στην ιστορία τους και από τότε μετρούν μόνο ήττες στο πρωτάθλημα! Τις 7 συνεχόμενες έφτασαν, με την άμυνά τους να αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευάλωτη. Πάμε για διπλό μετά Over 2,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ