Οταν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ δικάζουν a la carte!

Οταν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ δικάζουν a la carte!

Η απολογία του Ραζβάν Λουτσέσκου εκδικάστηκε κανονικά, απόντος του Ρουμάνου. Δεν τους... έπαιρνε αλλιώς στον βορρά.

Δύο δικηγόρους είχε ο ΠΑΟΚ στην απολογία του Ραζβάν Λουτσέσκου, το μεσημέρι της Πέμπτης (4/10) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις πρόσφατες δηλώσεις περί Χίτλερ: τον Λάμπρο Μπίρδα και τον Αχιλλέα Μαυρομμάτη.

Οι νομικοί του «Δικέφαλου» είναι προφανές ότι… δικάζουν a la carte, «επιλέγουν» δηλαδή τις ημερομηνίες, προς όφελος της ομάδας τους (φυσικά και δεν είναι κακό αυτό).

Στην υπόθεση με την ΑΕΚ πέρσι, είχαν παρουσιαστεί πέντε, ζωή να έχουν. Εκτός από το σταθερό δίδυμο Μπίρδα, Μαυρομμάτη, τους «ασπρόμαυρους» είχαν εκπροσωπήσει ακόμη, ο Λάκης Σημαιοφορίδης, ο καθηγητής Νομικής Άγγελος Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στη δίωξη κατά του Πασχαλάκη, οι δύο νομικοί του ΠΑΟΚ επικαλέστηκαν κώλυμα και πήραν αναβολή με αποτέλεσμα ο πορτιέρο της ομάδας της συμπρωτεύουσας να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Λάμπρος Μπίρδας ήταν από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Λίγκας στο Μαρούσι, η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά, ο Πασχαλάκης τιμωρήθηκε, έχασε τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη και στον ΠΑΟΚ δεν τα έβαψαν μαύρα. Στο παιχνίδι που ακολουθούσε κόντρα στον Ολυμπιακό δε, αγωνίστηκε κανονικά.

Την Πέμπτη (4/10) το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, ήταν και οι δύο δικηγόροι του ΠΑΟΚ και η υπόθεση εκδικάστηκε. Ο «Διε-γραμμένος» σκέφτεται πονηρά και δεν πέφτει έξω… Δεν τους έπαιρνε διαφορετικά. Αν έπαιρναν αναβολή και η υπόθεση ορίζονταν σε μία εβδομάδα, τι θα απαντούσαν στον αθλητικό δικαστή αν τους ρωτούσε «που είναι ο Λουτσέσκου;».

Χθες όμως, την είχαν έτοιμη την απάντηση, αν και δεν χρειάστηκε. «Ο Λουτσέσκου είναι στη Λευκορωσία, έχει αγώνα με την ομάδα, δεν μπορούσε να έρθει και να απολογηθεί», θα έλεγαν. Γι’ αυτό και έτρεξαν και οι δύο ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση και να τελειώνουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ