Το come back του Νίνη σε απίθανη ομάδα! (vid)

Το come back του Νίνη σε απίθανη ομάδα! (vid)

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ και στο ντεμπούτο του πέτυχε το νικητήριο γκολ!

Η επιλογή του σίγουρα θα προξενήσει απορία σε αρκετούς αλλά αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε ο Σωτήρης Νίνης έκανε την κατάλληλη κίνηση. Ακόμα και στο Ισραήλ, οι περισσότεροι δεν γνώριζαν ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει στην Χάποελ Ασκελόν της δεύτερης κατηγορίαςκαι το πληροφορήθηκαν σήμερα (8/10) το βράδυ όταν πέρασε ως αλλαγή στο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο Χάποελ Κφαρ Σαμπά.

Ο Νίνης βρισκόταν τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες στο Ισραήλ αφού δοκιμαζόταν σε διάφορες ομάδες της πρώτης κατηγορίας και αφού δεν βρήκε συμβόλαιο εκεί, επέλεξε να υπογράψει στην Ασκελόν που έχει ως στόχο την άνοδο. Πέρασε τον αγώνα στο 68’ λίγο μετά το 1-1 και στο 75’ σημείωσε το νικητήριο τέρμα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο πλέον Χαποέλ Καταμόν. Όλα αυτά επτά ματς μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της β Εθνικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρισκόταν παροπλισμένος από πέρσι τον Δεκέμβριο από την Μακάμπι Πεταχ Τίκβα μετά από απόφαση του προπονητή. Τώρα πλέον προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί από μια πολλά υποσχόμενη καριέρα που πήρε την κατιούσα λόγω αρκετών και σοβαρών τραυματισμών αλλά και επιλογών του. Ας του βγει τουλάχιστον αυτή…

https://www.youtube.com/watch?v=-U3f1-LdVWI&app=desktop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ