Ξέφυγε ο ΠΑΟΚ στις προβλέψεις για τον τίτλο

Ξέφυγε ο ΠΑΟΚ στις προβλέψεις για τον τίτλο

Ιστορικό χαμηλό έπιασαν οι αποδόσεις για να βγει πρωταθλητής ο Δικέφαλος του Βορρά. Ενδιαφέρον και για τον πρώτο σκόρερ.

Δύο ντέρμπι έχει δώσει έκαστος εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ νίκησε και ΑΕΚ και Ολυμπιακό και μάζεψε 6 βαθμούς. Η ΑΕΚ έχει μόλις έναν, το ίδιο και ο Ολυμπιακός, αυτόν της μεταξύ τους ισοπαλία.

Η βαθμολογία δεν δείχνει βέβαια κάποια χαώδη διαφορά. Στο –3 βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Αττικής από το Δικέφαλο του Βορρά και τον Ατρόμητο. Παρ’ όλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται όχι απλά ως απλά πρώτοι επικρατέστεροι για τον τίτλο, αλλά ως ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά στο φινάλε.

Ακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι» με μεγάλη διαφορά και με ακόμα μεγαλύτερη έπεται η ΑΕΚ, η οποία επειδή δεν έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ και έχει μπλέξει και με το Champions League έχει τιμές ξεγραμμένου.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει τόσες πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής όσο υποδηλώνεται από το 1,65! Τι απόδοση είναι αυτή; Σαν να δίνει εκτός έδρας παιχνίδι για παράδειγμα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό…

Ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 3,80. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά πριν από την έναρξη της σεζόν, τότε που ήταν τρίτο φαβορί, έδινε 4,00.

Και η Ένωση έχει φτάσει στο 6,75 για τα αποτελέσματα και τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.

Επιπλέον, σχεδόν μόνος του παίζει ο Πρίγιοβιτς για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Όσον αφορά στις αποδόσεις που τον δείχνουν «αρχικανόνι» με 1,50-1,60! Κι όμως από πάνω του υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές με περισσότερα από τα τρία δικά του γκολ.

Ο Γέντρισεκ της Ξάνθης, ο Κουλούρης του Ατρόμητου (τρίτο φαβορί στο 10,00) και ο Μοράρ του Παναιτωλικού. Από τέσσερα γκολ έχουν αυτοί.

Δεύτερος επικρατέστερος για πρώτος σκόρερ λογίζεται ο Γκερέρο του Ολυμπιακού με τιμές που πλησιάζουν το 10,00, ενώ ο πρώτος εκπρόσωπος της ΑΕΚ εμφανίζεται πολύ πιο κάτω. Ο λόγος για τον Λιβάγια που έχει απόδοση 13,00 όσο και ο Κώστας Φορτούνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ