Τι φοβάται η ΑΕΚ με τον Σιμόες

Τι φοβάται η ΑΕΚ με τον Σιμόες

Η… ισορροπία ως τον Δεκέμβρη, η «σιγή ασυρμάτου» και το αναπόφευκτο που μπορεί να προκύψει από εκεί και πέρα  

Στον… πάγο οι συζητήσεις ΑΕΚ-Σιμόες για την ανανέωση του αρχηγού. Στον πάγο γιατί κατά την προσφιλή της συνήθεια η Ένωση δεν… ανεβαίνει, και γιατί ο πεισματάρης Πορτογάλος δεν κατεβαίνει. Τους έδειξε το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια με τις 800.000 ευρώ τον χρόνο. Τους έδειξε και τις δικές του 130 συμμετοχές στα Κιτρινόμαυρα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θέλει τα λεφτά του Κροάτη. Θέλει στα 29 του ένα συμβόλαιο που θα ανταποκρίνεται στην προσφορά του, αλλά και θα εξασφαλίζει πως η αμοιβή του θα είναι ανάλογη για τα επόμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ δεν το συζητά σε αυτά τα μεγέθη. Τον Αύγουστο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, κάποιοι ήταν της άποψης πως αν ο Σιμόες δεν συνετιστεί θα πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο Ανέστη. Τελικά όμως όλοι αυτοί σταμάτησαν να εκφράζουν ανάλογες απόψεις όταν τα έκαναν μούσκεμα, αφήνοντας τον Ουζουνίδη με τον Μοράν και τον Αιντάρεβιτς.

Η μπάλα είναι στον Τίγρη. Το νέο σχέδιο, να κρατηθεί μια ισορροπία ως τον Δεκέμβρη και τότε να ξαναρχίσουν οι συζητήσεις. Ο Σιμόες παίζει. Δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά παίζει. Και παίζει για… δύο. Για εκείνον και για τον Γαλανόπουλο μιας και τρίτος χαφ αξιώσεων στην παρέα δεν υπάρχει. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Από τον Γενάρη, έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Φυσικά τον Γενάρη μπορεί και η ΑΕΚ να ψάξει τον αντικαταστάτη του.

Μπορεί όμως τον Σιμόες να τον ψάξουν και εδώ γύρω πολλοί και διάφοροι και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Είδατε τι έγινε χθες με τον Γιώργο Σαββίδη και με τον Βράνιες. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν Σιμόες. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε εύκολα να ψάξει έναν Σιμόες. Και κάπως έτσι να συνεχιστεί το… δεδικασμένο. Δεν έχει γίνει κάτι μου λένε με σιγουριά φίλοι μου απο την Πορτογαλία. Γυάλινη σφαίρα όμως δεν έχει κανείς, να προβλέψει το μέλλον.

Το καλοκαίρι ο Ιβάν δεν «όρμησε» στον Τσιγκρίνσκι αν και θα μπορούσε. Προτίμησε να πληρώσει τον Χατσερίντι για να γιατρέψει έναν καημό που είχε χρόνια. Οι σχέσεις όμως σήμερα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι χειρότερες από τότε, και ας μην μιλά κανείς δημόσια για δαύτες. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Λάζαρο με συνοπτικές διαδικασίες, και κάνει πλάκα και στις αίθουσες δικαστηρίου.

Ο κόσμος της ομάδας αντέχει την «χωρίς μεταγραφές» κατάσταση ακόμη και τώρα που το παραδάκι του Τσάμπιονς Λιγκ δεν δικαιολογεί αυτή την πολιτική. Να βλέπει όμως ποδοσφαιριστές-σύμβολα της ομάδας να αλλάζουν χρώματα δεν το μπορεί.

Δεν θα πω παραπάνω. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Χρόνος ακόμη υπάρχει. Ανησυχία, επίσης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ