Το άδειασμα του Σάββα στον Δέδε και οι αληθινές προθέσεις της UEFA

Το άδειασμα του Σάββα στον Δέδε και οι αληθινές προθέσεις της UEFA

Ο Λάκοβιτς και έμαθε όσα του κρύβει η ΕΠΟ και είδε με τα μάτια του τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να... αδειάζει τον Δέδε στα επίσημα της εθνικής στο ΟΑΚΑ. Αν όντως η UEFA έχει σκοπό να λύσει τα προβλήματα, το μόνο που απομένει είναι να το αποδείξει. Αλλιώς ας μιλήσουμε γαστρονομία

Συγγνώμη που θα σας χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα, βαριέμαι πάρα πολύ όμως τους επικοινωνιολόγους του Γραμμένου και των χαλίφηδων. Βαριέμαι τις διαρροές τους από την επίσκεψη Λάκοβιτς και Φούσεκ στην Ελλάδα και από όσα τέλος πάντων έγιναν τα τελευταία 24ώρα για το… καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν αρχίσει λέει και καταλαβαίνουν οι άνθρωποι της διεθνούς ομοσπονδίας. Τι καταλαβαίνουν ακριβώς εκτός του ότι η Αθήνα είναι μια από τις πρωτεύουσες της… γαστρονομίας.

Όχι δεν είναι έτσι; Καταλαβαίνουν και το… νταραβέρι γύρω από το ποδόσφαιρο, μέσω Κυβέρνησης και «Εξυγίανσης». Πολύ ωραία.

Αφού καταλαβαίνουν λοιπόν ας πούνε στον Γραμμένο ότι πρέπει χθες να δείξει την εξώπορτα στον Τριτσώνη, τον Κουκουλάκη (12.500 έκαστος τον μήνα), τον Δέδε, τον Φιλιππούση και τα άλλα «μπούμπουκια». Ας δώσουν σήμα στην Κυβέρνηση να μαζέψουν τα «τομάρια» του παρασκηνίου που δρουν ανεξέλεγκτα, σαν τα… φαντάσματα που ήρθαν από το χθες.

Και βέβαια η ίδια η UEFA ας στείλει τον Περέιρα να κάνει αλλού διακοπές με είκοσι χιλιάρικα το μήνα μπόνους. Χειμωνιάζει άλλωστε. Ας τον στείλουν να φτιάξει την… διαιτησία της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Μπούρδες, αγαπητοί. Όπως ακριβώς σας το λέω. Μπούρδες. Παίζουν με την υπομονή του κόσμου.

Μου λένε ότι τα παλικάρια της Εξυγίανσης φτιάχνουν την… τράπουλα όπως θέλουν ακόμη και στις συζητήσεις. Ο Λάκοβιτς για παράδειγμα δεν είχε ιδέα για τις δηλώσεις του Κούγια, γιατί η ΕΠΟ δεν τον ενημέρωσε ποτέ για τις βόμβες του ποινικολόγου για την Παράγκα, τον Τίγρη, τον Θωμά, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά. Προσωπικός φίλος του Θόδωρου Θεοδωρίδη είναι ο συγκεκριμένος. Ενός ανθρώπου που όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας αλλά που σε τελική ανάλυση θα έπρεπε να «καίγεται» για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί όταν δεν μπορείς να καθαρίσεις την… αυλή σου, δεν μπορεί να θες να παριστάνεις τον πλανητάρχη!

Τέλος πάντων, έλεγα για τον Λάκοβιτς. Και να μην του τα λέει ο Θόδωρος, του τα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού θυμίζουμε, αλλά πρωτίστως μια φυσιογνωμία με διαδρομή κοντά εβδομήντα χρόνων στο ποδόσφαιρο.

Βρεθήκανε στο ματς της εθνικής. Άρα ο Λάκοβιτς είχε την ευκαιρία να μάθει προφανώς από πρώτο χέρι τι πραγματικά συμβαίνει.

Και αν ο Σάββας δεν του είπε τίποτα (που δεν… παίζει); Τότε είδε με τα μάτια του. Είδε τον Δέδε της ΕΠΟ, τον ίδιο Δέδε της ΑΕΚ που έγινε ΕΠΟ, να πλησιάζει τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ για να τον χαιρετήσει. Ποια ήταν απάντηση του Θεοδωρίδη; «Πάρε δρόμο από εδώ που έχεις μούτρα να μου απευθύνεις τον λόγο». Δίπλα ήταν ο Λάκοβιτς. Πολύ κοντά για να δει τον Δέδε να φεύγει με την ουρά στα… σκέλια. Δεν αναρωτήθηκε λοιπόν ο άνθρωπος της UEFA γιατί υπήρξε αυτό το δημόσιο «ξεμπρόστιασμα»; Και ο Δέδες φίλος του Θόδωρου, για όσους τυχόν δεν ξέρουν… Άρα ότι απορίες προκύπτουν εύκολο να λυθούν. Γιατί δεν ρωτάει τον φίλο του για παράδειγμα πως δεν τιμωρήθηκε πέρσι τέτοια εποχή η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποιος ήταν ο… μαρτυριάρης που την έβγαλε από τη δύσκολη θέση

Μην το κουράζουμε λοιπόν. Ωραία τα τραπεζώματα, ωραία και τα λόγια. Πράξεις όμως αποδεικνύουν τις προθέσεις. Και ως εδώ η UEFA με τους εκπροσώπους που στέλνει, περισσότερο κατοχυρώνει το… χαλιφάτο και λιγότερο φαίνεται πρόθυμη να δώσει λύσεις στο φαινόμενο της «Εξυγίανσης» που έχει ξεφτιλίσει τα πάντα.

Τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια του δημοτικού. Άντε και για τίποτα «γκουρμέ» τύπους που τη βρίσκουν σε χλιδάτα εστιατόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ