Ο Κριστόφερσεν έβγαλε στη… σέντρα τον Τριτσώνη: Βγήκαμε για φαγητό παραμονή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Κριστόφερσεν έβγαλε στη… σέντρα τον Τριτσώνη: Βγήκαμε για φαγητό παραμονή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η δήλωση του Δανού διαιτητή στην ιστοσελίδα «Tipsbladet» που όχι μόνο επιβεβαιώνει τη σχέση των «δύο» αλλά και… ξεφτιλίζει την ΚΕΔ του Περέιρα.

Τελικά είναι ο Τριτσώνης φίλος του Κριστόφερσεν και ο άνθρωπος που τον έφερε να «σφυρίξει» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ή έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα να «φάνε» τα καμάρια της Εξυγίανσης που δίνουν μάχη να φέρουν πίσω τις Κυριακές μας;

Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ο υπουργός Τουρισμού Μέλο Περέιρα ή έχει αφήσει τον κύριο που η UEFA έδιωξε από την ΚΕΔ να… αλωνίζει διατηρώντας την περσινή κατάσταση με δόξα και τιμή;

Όχι, φίλε αναγνώστη αυτή τη φορά δεν θα σου απαντήσω εγώ. Αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να απαντήσεις και εσύ για τις όποιες απορίες σου. Τα είπε όλα ο Κρις Κριστόφερσεν στην πατρίδα του. Μαρτύρησε δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό. Εκείνος τι φταίει άλλωστε. Εκείνος αυτό που τον έφεραν για να κάνει, το έκανε…

Τι δήλωσε στην «Tipsbladet» ο διεθνής ρέφερι για την ελληνική εμπειρία του και για το αν ένιωσε οποιασδήποτε πίεση στα μέρη μας για το ντέρμπι; «Όχι, καθόλου. Ήμασταν έξω για φαγητό το προηγούμενο βράδυ και δεν συνέβη το παραμικρό. Ήμασταν εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής (σ.σ. Τζήλος) και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας (σ.σ. Τριτσώνης). Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές στην Ελλάδα). Έτσι ήταν πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκαν άλλες ομοσπονδίες την πρόσκληση, όπως και το γεγονός ότι τα πήγαμε καλά στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός». Ποιος είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης; Ο Τριτσώνης που η UEFA «καθάρισε» από την ΚΕΔ έπειτα από το… πάρτι του χαλίφη του Νότου, για να μπορέσει να ελέγξει τους «ορισμούς» της διαιτησίας.

Θυμίζουμε για όσους πιθανόν έχασαν τεύχη πως στις 20 του Σεπτέμβρη ο Τριτσώνης ήταν παρατηρητής διαιτησίας του Δανού διεθνή διαιτητή Κρις Κριστόφερσεν στο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Europa League Βίντι-Μπάτε Μπορίσοφ 0-2. Όταν στις 4 Οκτώβρη η ΚΕΔ τον διάλεξε για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός όλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει, αλλά και τι επρόκειτο να συμβεί την Κυριακή.

Τα έλεγαν την Πέμπτη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην UEFA για αυτή την ιστορία. Και ξέρετε τι απάντηση πήραν; Πως «Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, τα οποία αφήνουν και την παραμικρή υπόνοια». Ένα σχόλιο που ισοδυναμεί με μεγαλοπρεπές άδειασμα της ΚΕΔ αλλά και «καρφί» προς τον Τριτσώνη. Τώρα τι έχουν να προσθέσουν έπειτα από τη δήλωση του ίδιου του Κριστόφερσεν. Όχι για το τι έγινε στη Βουδαπέστη, αλλά για το τι έγινε πλέον στην Αθήνα, όταν ήδη είχε «διαρρεύσει» ότι την επιλογή του Περέιρα την έκανε ο Τριτσώνης με τις γνωστές… φιλίες του.

Η ΕΠΟ όχι μόνο δεν… μάσησε από την αποκάλυψη, αλλά έστειλε τον Τριτσώνη για φαί με τον Δανό και τους βοηθούς του. Και μαζί τον 4ο τον Τζήλο που πιθανότατα οι πιο παρατηρητικοί τον έχετε «τσεκάρει» στα ματς του Ολυμπιακού (όπως αυτό το φετινό με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη). Ποιος έπρεπε να είναι στο φαί με τον Κριστόφερσεν; Ο Σουηδός αριχιδιατητής, Λίφ Λίντμπεργκ. Φαίνεται όμως πως κάνει… δίαιτα. Προσέχει τα βράδια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ