Περιμένει στη γωνία για τον (ελεύθερο) Χουλτ ο ΠΑΟΚ

Περιμένει στη γωνία για τον (ελεύθερο) Χουλτ ο ΠΑΟΚ

Αφού ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου για τον Σουηδό μπακ, οι Θεσσαλονικείς αναμένουν να μείνει ελεύθερος ο Χουλτ, για να τον αποκτήσουν!

Ο ΠΑΟΚ αναζητά εναγωνίως ποδοσφαιριστή «πρώτης γραμμής» για να καλύψει το κενό που ο προπονητής θεωρεί ότι υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μάριν Λέοβατς είναι φευγάτος, ο Ντόριαν Λεβέκ μόνιμος τραυματίας και η λύση Βιεϊρίνια δεν μπορεί να ακολοπυθείται εσαεί.

Κάπως έτσι, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει στην απόφαση να ασχοληθούν ενεργά με την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ. Για τον οποίο δεν υπάρχει υπάρχει απλώς έντονο ενδιαφέρον, αλλά έχουν ήδη γίνει και επαφές με τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ φέρεται προσφέρει 1.000.000 € στους «πράσινους» για να πουν το «ναι» στην πώληση του Σουηδού μπακ.

Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και την άμεση ανάγκη για ρευστό, δεν επιθυμούν να δώσουν παίκτη τους σε εγχώριο ανταγωνιστή. Ενώ παράλληλα κοστολογούν τον Χουλτ με υπερδιπλάσια χρήματα από αυτά που λέγεται ότι δίνει ο ΠΑΟΚ.

Εντούτοις, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την αγορά, υποστηρίζουν ότι στον ΠΑΟΚ δεν αγχώνονται για το θέμα Χουλτ. Βλέπετε, έχουν ενημερωθεί (όπως και άλλες ομάδες) από τον ατζέντη του παίκτη ότι σύντομα θα είναι ελεύθερος, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» δεν θα καταφέρουν να είναι τυπικοί στην καταβολή των προβλεπόμενων δόσεων του συμβολαίου.

Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει στην άκρη τις επαφές με τον Παναθηναϊκό μετά το άμεσο «όχι» των «πράσινων» για τον Χουλτ, αλλά παράλληλα περιμένουν. Μάλιστα παρασκηνιακά προκύπτει βεβαιότητα ότι ο Χουλτ θα μείνει ελεύθερος και θα… ανηφορίσει γαι τη Θεσσαλονίκη. Διότι, τόσο ο ίδιος όδο και η σύζυγός του δεν καίγονται να φύγουν από την Ελλάδα, ενώ και τα χρήματα που (θα) του προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά περισσότερα από το τρέχον συμβόλαιό του.

Πάντως εάν ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσει να εξασφαλίσει σύντομα κάποια χρήματα (από εκείνα που έχει να λαμβάνει από τις πωλήσεις των Μπεργκ και Ζέκα) και ο Χουλτ μείνει όντως ελεύθερος, τότε είοανι σαφές ότι θα μπουν κι άλλες ομάδες στον… χορό. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση αριστερού μπακ για τον Ιανουάριο και τις Αντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης να έχουν ενημερώσει και επισήμως για το ενδιαφέρον τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ