Τι λένε οι αποδόσεις για τα αποψινά παιχνίδια

Τι λένε οι αποδόσεις για τα αποψινά παιχνίδια

Ενδείξεις από την τάση της παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς.

Πέρασε ο καιρός. Τελευταίο βράδυ που ασχολούμαστε με τις Εθνικές ομάδες. Κυλάει και αυτό και μετά λέμε αντίο μέχρι να τις ξαναδούμε μπροστά μας στα μέσα του Νοέμβρη.

Δεν θα προβούμε σε προτάσεις σήμερα. Βλέπουμε συγχρόνως να διεξάγεται πληθώρα φιλικών αγώνων. Κλασική περίπτωση θολού ποδοσφαιρικού τοπίου. Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων ποιοι ποδοσφαιριστές θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά; Και γιατί να τα βάλουν κιόλας; Για ένα ματς που χρησιμεύει μόνο για τους προπονητές και για τα έσοδα από τα όποια τηλεοπτικά δικαιώματα;

Παράλληλα, μιας και μιλάμε για προπονητές, ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουν; Τους καλύτερους που έχουν ή θα παρατάξουν πειραματικά σχήματα; Επειδή όλα αυτά τα γνωρίζουν μόνο οι ηγέτες της εκάστοτε Εθνικής θα δούμε τι μας λέει η παγκόσμια στοιχηματική αγορά.

Παρακολουθούμε Έλληνες, Ευρωπαίους και Ασιάτες και προκύπτουν κάποια ματς με εντυπωσιακές αυξομειώσεις στις αποδόσεις τους. Και τις σημειώνουμε.

Για παράδειγμα αναμετράται το Ιράν με τη Βολιβία. Η απόδοση του άσου ξεκίνησε από το 2,05 και την είδαμε στο 1,58!

Επίσης, παίζει η Ιαπωνία με την Ουρουγουάη και γίνεται χαμός με το 1 και το Χ. Το διπλό της «Σελέστε» εμφανίστηκε αρχικά στο 2,20 και πλέον ίπταται στο 2,55. Και όταν ανεβαίνει ένα σημείο, πέφτουν τα υπόλοιπα.

Μεταμεσονύκτια διεξάγεται το παιχνίδι των ΗΠΑ με το Περού. Οι Αμερικανοί ήταν οριακό φαβορί του 2,50. Κάποτε γιατί η νέα τους τιμή γράφει μέχρι και 3,20. Από φαβορί μετατράπηκαν σε αουτσάιντερ. Και οι Περουβιανοί από το 2,80 οροθετούνται στο 2,30. Βλέπουμε κινητικότητα και στην κάλυψη του διπλού με «κοκκίνισμα» και της ισοπαλίας.

Ποντάρεται και η Βραζιλία για να κερδίσει τη χωρίς Μέσι Αργεντινή.

Από το Nations League ο μεγαλύτερος τζίρος και η σαφέστερη τάση εμφανίζεται στο ματς της ημέρας. Γαλλία από τη μία, Γερμανία από την άλλη. Οι «τρικολόρ» προσφερονται μέχρι και στο 1,65 (του βασικού παρόχου στην Ελλάδα). Στο εξωτερικό είναι ελαφρώς ψηλότερα, στο 1,72.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ