Ασπρόμαυρα θα τα βλέπει ο 4ος

Ασπρόμαυρα θα τα βλέπει ο 4ος

Από τους καλούς διαιτητές ο Σέζος που σφυρίζει ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Θαλαμοφύλακας για τον ΠΑΟΚ ο 4ος Σκουλάς στο Βικελίδης. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο γιά τους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής.

Στη διαιτησία παίζει ρόλο και η τελευταία λεπτομέρεια. Ξένος διαιτητής στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, τέταρτος ο Σκουλάς. Το Νο1 πουλέν του Μέλο Περέιρα που έχει δώσει εξετάσεις κι έχει πετύχει. Αβάντα για τον ΠΑΟΚ, σ ένα γήπεδο που θα βράζει και θα τον προστατεύσει στο 100%.

Παναθηναϊκός- Πανιώνιος. Ο Διαμαντόπουλος που έγινε και διεθνής τα είχε κάνει μαντάρα στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Έχει ανάγκη από μια καλή διαιτησία σ ένα παιχνίδι που κανείς δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει.

Γιάννενα- Παναιτωλικός. Καινούργιος στον πίνακα ο Φωτιάς. Δεν είχε βγάλει τα τεστ και τώρα που τα έβγαλε, είναι το πρώτο του παιχνίδι.

Απόλλωνας-ΑΕΚ: Της ΕΠΣ Τρικάλων είναι ο Γρατσάνης. Που είχε πει ο Μελισσανίδης «αν δείτε τον πρόεδρό της ( τον Μπουτζιώλη ) θα τρομάξετε». Ο Γρατσάνης προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα κατάσταση και διασώθηκε. Το αν προσκύνησε το χαλίφη του Βορρά η του Νότου, ο θεός και η ψυχή του. Καινούργιοι, οι βοηθοί, Κολοσιώνης και Γριτσάρης.

Λάρισα-Λαμία: Λες και κάποιος έχει βαλθεί να κάνει πλάκα στον Κούγια. Μάχη έδωσε η ΑΕΚ (με τον ΠΑΟΚ που ήθελε να τον φάει) να κρατήσει στον πίνακα τον Κομίνη και τελικά τα κατάφερε.

Του δίνουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο κι αυτός τους εκθέτει συνεχώς. Ο Κούγιας, τον είχε απειλήσει πριν το Λάρισα-Παναθηναϊκος, ότι «αν δεν σφυρίξει καλά δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό». Τελικά ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα 3-1 κι ο Κομίνης, πέρασε απαρατήρητος. Με δεδομένο όμως ότι ο Κούγιας, είναι στα μαχαίρια με Μελισσανίδη-Γιαννάκη Παπαδόπουλο κι η Λαμία προστατευόμενη του χαλίφη του Νότου, δεν τον βάζεις σ αυτό το παιχνίδι.

Λεβαδειακός- Ξάνθη. Νέος στον πίνακα ο Βρέσκας, θα είναι προσεκτικός.

Άρης-ΠΑΟΚ. Σφυριζει ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι. Ο Σκουλάς που παίρνει τους ορισμούς φασόν και ορίστηκε τέταρτος, θα τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Από τους καλούς διαιτητές ο Σέζος. Ότι βλέπει θα σηκώνει η Κουρομπίλια. Επικίνδυνος ο δεύτερος βοηθός Δημόπουλος.

Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης. Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Τσαμούρης. Ότι λάθη κάνει είναι ανθρώπινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ