Στη Ριζούπολη το σημείο της ημέρας

Στη Ριζούπολη το σημείο της ημέρας

Τάσεις και προτάσεις από σημερινή αγωνιστική δράση στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο

Το κανονικό ποδόσφαιρο, αυτό των συλλόγων, επιστρέφει δυναμικά στην καθημερινότητά μας, μαζί του και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα και σε όλες υπάρχει τάση στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες. Αλλού συμφωνούμε απερίφραστα, αλλού προβληματιζόμαστε και παρακολουθούμε πιο διεξοδικά τα ρεπορτάζ.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το σημείο της ημέρας σε ολόκληρο το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκεται στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων παρατάσσεται στο γήπεδό του που θα είναι όμως περισσότεροι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Κι αν ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, οι Απολλωνιστές παρατάσσονται με σοβαρότατες απουσίες. Μόνη μας ανησυχία είναι η εμπειρία και η πονηριά του Γιάννη Μαντζουράκη, αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα του θα ψάξει σε άλλο ματς τον πρώτο της βαθμό.

Η ΑΕΚ σκοπεύει να αντιδράσει. Βασικά να απαντήσει για το –3 που της επιβλήθηκε. Έτσι είθισται. Η ενέργεια που προέρχεται από την αίσθηση του πολέμου ή της αδικίας ή όπως αλλιώς μπορεί να αισθάνονται στην Ένωση, θα ξεσπάσει μέσω της ομάδας, που ενισχύεται με πολύ σημαντικές επιστροφές. Και το εμπόδιο του Απόλλωνα δείχνει προσπελάσιμο.

Το ματς βέβαια δεν μπορείτε να το ποντάρετε στο πρακτορείο. Στο διαδίκτυο πάντως το διπλό φτάνει μέχρι και το 1,40 παρά κάτι για την ώρα.

Από τη Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Πανιώνιο και ο άσος ανεβαίνει. 1,60 ήταν, 1,65 έγινε και στο διαδίκτυο κινείται μεταξύ 1,70 και 1,80. Χαμηλώνουν και τα πεντάρια που αρχικά συνόδευαν τους «κυανέρυθρους». Δεν ακολουθούμε την τάση. Την παρατηρούμε, τη σημειώνουμε και υπενθυμίζουμε ότι οι αποδόσεις των σημείων νίκης του ΠΑΟ ανέβαιναν και πριν από τα ματς και με τη Λάρισα και με το Λεβαδειακό και με τον ΠΑΣ!

Μιας και περί ΠΑΣ ο λόγος, οι Γιαννιώτες υποδέχονται τον πληγωμένο σε άμυνα και χαφ Παναιτωλικό. Οι αποδόσεις έχουν μείνει αμετάβλητες στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και πέραν αυτού υπάρχει μια μικρή κινητικότητα στο Χ και το διπλό. Απλή αναφορά και εδώ. Το ματς είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και για να πούμε την αλήθεια στερούμαστε γνώσης. Πέρασαν 6 αγωνιστικές και στο διάστημα αυτό ο ΠΑΣ έδωσε μόνο ένα παιχνίδι στους Ζωσιμάδες! Στις άλλες πέντε ήταν φιλοξενούμενος. Δεν ξέρουμε καν πώς συμπεριφέρεται αγωνιστικά εντός έδρας.

Πάμε και στο ντέρμπι της ηπειρωτικής Ελλάδας. Η Λάρισα συγκρούεται με τη Λαμία. Και από χθες πέφτει και η ισοπαλία (μέχρι 2,95) και το διπλό (από το 4,00 στο 3,85). Εμείς θα κινηθούμε με under. «Σφιχτές» και αμυντικογενείς ομάδες είναι και οι δύο.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ελληνικά, πιέζεται ήδη το Χ και το διπλό στο Λεβαδειακός – Ξάνθη και ο άσος με την ισοπαλία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Αμετάβλητος παντού (μέχρι και στο 1,45) ο Ολυμπιακός.

Πάμε στην Ευρώπη τώρα. Θα σταθούμε σε τρεις ομάδες που έχουν ποιοτικό έμψυχο υλικό για τα δεδομένα του πρωταθλήματος που συμμετέχουν, αλλά δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ύστερα από περίπου δύο μήνες δράσης και δύο διακοπές, τις περιμένουμε πιο αποτελεσματικές.

Η μία είναι η Λεβερκούζεν που καλείται να κάμψει την αντίσταση του Αννόβερου.

Η δεύτερη είναι η Βαλένθια που μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Μεστάγια. Αν δεν κερδίσει ούτε τη Λεγκανιές…

Και η τρίτη είναι η Ραπίντ Βιέννης. Σε πρωτάθλημα 12 ομάδων στην Αυστρία κατέχει την έβδομη θέση. Σαν πολύ χαμηλά φαίνεται. Ξεκούραστη είναι και μπορεί να φτάσει σε (εκτός έδρας) νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Χάρτμπεργκ. Η Ραπίντ άλλαξε προπονητή πριν από τη διακοπή. Μπορεί τώρα να παρουσιαστεί καλύτερη.

Δεν ανοιγόμαστε περισσότερο, γιατί κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά από δύο εβδομάδες απουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ