Και σε άλλον Έλληνα προπονητή πήγε η ΕΠΟ, για την Εθνική ομάδα!

Και σε άλλον Έλληνα προπονητή πήγε η ΕΠΟ, για την Εθνική ομάδα!

Δεν είναι μόνο ο Άγγελος. Τα τηλεφώνημα «ανιχνευτικού» χαρακτήρα που έγινε σε εν ενεργεία τεχνικό της Σούπερ Λιγκ από την Ομοσπονδία μαρτυρά τις προθέσεις (αλλά και το μπάτζετ) του Γραμμένου.

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Με ζόρι διακόσιες-πενήντα. Αυτό είναι το μπάτζετ του Βαγγέλη Γραμμένου για τον εθνικό μας πάγκο. Για τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Σκίμπε που περιμένει και αυτός να μάθει τα μαντάτα με αγωνία (προσδοκώντας σε μια απολύτως χορταστική αποζημίωση).

Η ΕΠΟ δίνει 12,500 ευρώ τον μήνα σε «προφέσορες» της διαιτησίας σαν τον Κουκουλάκη και τον Τριτσώνη για να ντριμπλάρουν την ΚΕΔ και να ασχολούνται με τους ορισμούς των διαιτητών, αλλά δεν τις περισσεύουν… παράδες για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Και αντί τέλος πάντων να προσαρμοστεί με την πραγματικότητα και να κάνει την «πάπια» παριστάνοντας ότι στηρίξει τον Σκίμπε, μπας και σβήσει τη φωτιά από τα μπατζάκια της, το παίζει άνετη.

Κάνει και… διαρροές. Αφήνει τον Γερμανό να φαίνεται έρμαιο του Έλληνα μάνατζερ του, και προσπαθεί να φορτώσει στους ποδοσφαιριστές την απόφαση της να του ανανεώσει πέρσι τέτοια εποχή το συμβόλαιο ως το Φθινόπωρο του 2019.

Τέλος πάντων. Η σοβαρότητα μένει κάπου αλλού. Κάπου μακριά από το πάρκο Γουδή και δεν περιμέναμε την υπόθεση προπονητή για να το διαπιστώσουμε.

Μιλάμε για την Ομοσπονδία της Εξυγίανσης. Για ανθρώπους που ξεκίνησαν την κουβέντα «επόμενος ομοσπονδιακός» από τον 65άχρονο Άγγελο Αναστασιάδη και έβαλαν τα «τσιράκια» τους να παρουσιάζουν τον βετεράνο τεχνικό σε ένα κράμα Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ.

Επειδή όμως το… κράξιμο είναι αρκετό, είναι αλήθεια ότι πλέον ψάχνουν και άλλου. Υπάρχουν πλέον αποδείξεις.

Κάπως έτσι προ ημερών χτύπησε το κινητό τηλέφωνο ενός ατζέντη, άλλου γνωστού Έλληνα προπονητή. Ρωτήθηκε αν ο πελάτης του θα ενδιαφέρονταν για τον πάγκο της εθνικής ομάδας, και βέβαια αν θα παρατούσε τον Σούπερ Λιγκ πάγκο του για μια τέτοια πρόκληση.

Απάντηση δεν πήραν διότι το όλο θέμα έπιασε απροετοίμαστο και τον εκπρόσωπο και τον προπονητή που προφανώς και δεν θέλει να διαρρεύσει το όνομα του (καθώς η ομάδα του δεν ξέρει τίποτα)!

Δεν πήγε δηλαδή η ΕΠΟ να ρωτήσει την ομάδα, ως όφειλε από τον ρόλο της. Πήγε στον μάνατζερ του προπονητή. Μιλάμε για γραφικότητες άλλου επιπέδου! Να δούμε τι θα κάνουν όταν τους πάρει χαμπάρι η ομάδα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ