Μισό εκατομμύριο αλύτρωτο

Μισό εκατομμύριο αλύτρωτο

Χαμός έγινε χθες στο ανταλλακτήριο με τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Κρήτη.

Για να δούμε την κίνηση στο στοίχημα χθες το βράδυ. Νο 1 σε ποντάρισμα (εκατομμύρια ευρώ) ήταν το ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν. Και στη δεύτερη θέση εναλλασσόταν ο αγώνας της Μπέτις με τη Βαγιαδολίδ με αυτόν του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό!

Γύρω από το «Γεντί Κουλέ» λοιπόν έπεσαν σχεδόν 500.000 ευρώ (για την ακρίβεια 481.000 και κάτι) στο μεγαλύτερο στοιχηματικό ανταλλακτήριο! Η τάση της αγοράς δεν ήταν έντονη στον αγώνα μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα όμως, το διπλό των «ερυθρόλευκων» άρχισε να παίρνει σοβαρό ποντάρισμα.

Στο 1,30 έπεσε στον ΟΠΑΠ και λίγο πιο ψηλά κυκλοφορούσε και στις υπόλοιπες διαδικτυακές εταιρείες. Με το σφύριγμα της έναρξης, ο άσος των Κρητικών είχε λάβει το 10% σε ποντάρισμα 27.000 ευρώ και το διπλό το 71%.

Περνούσε η ώρα και η νίκη του Ολυμπιακού κέρδιζε ακόμα περισσότερες προτιμήσεις, παρ’ ότι η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν το δικαιολογούσε. Λογικό από τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος, ειδικά ο εκτός Ελλάδας δεν παρακολουθούσε το ματς και οι ενημερωμένοι ήξεραν ότι οι γηπεδούχοι είχαν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές.

Έβαλε το γκολ ο ΟΦΗ και η απόδοσή του δεν έπεσε από το 3,00. Φαβορί έγινε μετά το 75’ και μέχρι και μετά το 85’ η τιμή του δεν ήταν κάτω το 1,60, μέχρι να αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα λίγο πριν από το 90’.

Πίστεψε πολύ ο κόσμος στη νίκη του Ολυμπιακού και αργότερα στην αποφυγή της ήττας, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Για τους υπόλοιπους τζίρους θα μιλήσουμε στο επόμενό μας κείμενο, όταν έχουμε εικόνα και από τη μάχη του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς αυτό έχει πάρει ήδη χρήματα πάνω του και τα ποσά είναι αυξημένα. Κινητικότητα στο «Χ» βλέπουμε για την ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ