Λεφτά για τους διαιτητές δεν υπάρχουν

Λεφτά για τους διαιτητές δεν υπάρχουν

Επιστολή διαμαρτυρίας των ρέφερι στους οποίους οφείλονται τα φετινά παιχνίδια και τα οδοιπορικά της περσινής σεζόν.

Στην ΕΠΟ πληρώνουν ξένους ρέφερι για τα ντέρμπι, στη Super League θέλουν διαιτητές από τας Ευρώπας για όλα τα παιχνίδια, αλλά κάτι ξέχασαν: τους Έλληνες ρέφερι που είναι απλήρωτοι, και αυτό (δυστυχώς) δεν αποτελεί είδηση. Το αντίθετο θα ήταν, στην ΕΠΟ της εξυγιανσης…

Δεν τους έφτανε των διαιτητών που ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν με τον χειρότερο τρόπο και πήραν τα χρήματα τους τον Αύγουστο, λόγω της εμπλοκής που είχε σημειωθεί με το εργόσημο, η νέα χρονιά ξεκίνησε με τις ίδιες κακές συνθήκες.

Ούτε η αλλαγή που εισηγήθηκε ο Μέλο Περέιρα στον κανονισμό έφτανε, σύμφωνα με την οποία οι 16 ΠΑΕ θα (προ)πληρώνουν στην ΕΠΟ τις διαιτησίες του επόμενου μήνα και στη συνέχεια τα χρήματα θα πηγαίνουν στους ρέφερι.

Ελα εδώ, κύριε ΠΑΟΚ της εξυγίανσης, πόσα εντός έδρας παιχνίδια έχεις τον Σεπτέμβριο; Δύο; Πλήρωνε από πριν τα χρήματα για τους διαιτητές. Αυτό ήταν το σχέδον του… υπουργού Τουρισμού της ΚΕΔ.

Έλα όμως, που και ο (μισός) Αύγουστος πέρασε, και ο Σεπτέμβριος, και ο Οκτώβριος τελειώνει, αλλά από λεφτά τίποτα. Μηδέν στους λογαριασμούς. Και μαζί με τους 2.5 μήνες, αγνοούνται και τα οδοιπορικά της περσινής σεζόν, λεφτά τα οποία οι διαιτητές και οι βοηθοί έχουν πληρώσει από την τσέπη τους. Και ακόμα τα περιμένουν…

Ο Μερέιρα στο σεμινάριο του Καρπενησίου, τον προηγούμενο Αύγουστο είχε προαναγγείλει ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Αμ δε…

Η επιστολή που του εστάλη λοιπόν, ήταν… συστημένη.

«Στο τελευταίο σεμινάριο των διαιτητών της SUPER LEAGUE μας είχατε επίσημα ενημερώσει ότι κάθε αρχή του μήνα θα γίνονται οι πληρωμές,  όπου θα καταβάλλονται οι αποζημιώσεις διαιτησίας για τις αγωνιστικές του προηγουμένου μήνα. Ήδη βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική και καμία πληρωμή ή ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχει γίνει» αναφέρουν στην επιστολή, στην οποία χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» τη μη πληρωμή των οδοιπορικών, για τους λόγους που γράψαμε πιο πάνω.

Επίσης, γίνεται λόγος για αναστάτωση στους κόλπους των διαιτητών καθώς… «θεωρούσαμε ότι είχατε δώσει λύση στο εν λόγω ζήτημα αλλά όπως διαπιστώνουμε η λύση ήταν μόνο τυπικού περιεχομένου. Στην πραγματικότητα παραμένουμε στην ίδια κατάσταση των τελευταίων ετών χωρίς κανένας να υπολογίζει τους Έλληνες διαιτητές σε οικονομικά αλλά και άλλα ζητήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ