Ραζβάν, πρόσεχε τι λες…

Ραζβάν, πρόσεχε τι λες…

Τι σημαίνει για το μέλλον, η μείωση του προστίμου στον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις περί «Χιτλερικής Γερμανίας».

Καλύτερα να μασάει από εδώ και στο εξής, παρά να μιλάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τις δηλώσεις περί «Χιτλερικής Γερμανίας» μειώθηκε στο μικρότερο δυνατό (20.000 ευρώ), ωστόσο παρέμεινε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δηλαδή, που αρέσκεται σε δηλώσεις, πολλές φορές προκλητικές και δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο, θεωρείται τιμωρημένος για παραβίαση του άρθρου 20α για «δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Και μπορεί μέχρι στιγμής να την είχε γλυτώσει αλλά με τις δηλώσεις για τον Χίτλερ και το ελληνικό ποδόσφαιρο το παράκανε. Ξεχείλισε το ποτήρι που λένε και από εδώ και στο εξής μάλλον, θα πρέπει να ξεκινήσει τις τσίχλες και να σταματήσει τις δηλώσεις.

Σε περίπτωση υποτροπής βλέπεται, αν του ασκηθεί δίωξη και τιμωρηθεί, αφενός το πρόστιμο θα είναι διπλάσιο και αφετέρου, όπως αναφέρεται στον Πειθαρχικό Κώδικα, δύναται να του επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον τριών (3) μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον έξι (6) μηνών».

Όπου αγωνιστικός χώρος όμως, είναι και ο πάγκος, κάτι που σημαίνει ότι αν τιμωρηθεί ξανά, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ουσιαστικά θα μπορεί (δεν είναι υποχρεωμένη δηλαδή) να του απαγορεύσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ