Η… αλήθεια για την ΑΕΚ και η… παράγκα του βόλεϊ

Η… αλήθεια για την ΑΕΚ και η… παράγκα του βόλεϊ

Ο Βασίλης Δεκάρικος εκρήγνυται! Ο πόλεμος κατά της Τσαμπιονλικούχας ΑΕΚ και η συμπαράσταση στο δράμα του ελληνικού βόλεϊ που «ξεγύμνωσε» ο… γιος της αλήθειας.

Τα έχω πάρει στην κράνα (που λένε και στο χωριό μου) αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη! Η αφεντιά μου, ο Βασίλης ο Δεκάρικος δεν «μασάει» ποτέ τα λόγια του. Είναι δύο πράγματα που με έχουν συγκλονίσει ένα πράγμα. Για αυτό και κάνω… έκρηξη με το αποκαλυπτικό κείμενο που θα διαβάσεις.

Πρώτα από όλα θα σταθώ στον πόλεμο που δέχεται η ΑΕΚ του Τίγρη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με χτυπήματα κάτω από την μέση και αδικίες που δεν θα τις ανεχτώ. Ως γνωστός ο Τίγρης είναι η αδυναμία μου. Και από τότε μάλιστα που του φέρθηκαν μπαμπέσικα και δεν του έδωσαν, ως όφειλαν, το Νόμπελ Οικονομίας έχω αποφασίσει να είμαι δίπλα του συνεχώς και με κάθε κόστος!

Μένος βλέπω κατά της ΑΕΚ που από ατυχία, αδικία, το φεγγάρι, τα… ΤΑΡΩ, έχει βρεθεί μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς βαθμό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαν την απαίτηση δηλαδή οι γνωστοί-άγνωστοι να έχει πάρει και βαθμό σε όμιλο με Μπάγερν, Άγιαξ, Μπενφίκα; Βεβαίως όταν έσκασε η κλήρωση, αυτοί που… πανηγυρίζουν τώρα για το μηδέν της ΑΕΚ (και οι άλλοι που δεν βγάζουν άχνα καθώς είναι η ΑΕΚ και όχι ο αγαπημένος τους Ολυμπιακός) μιλούσαν για πρόκριση και μάχη με Άγιαξ και Μπενφίκα.

Ξεπερνώντας το όμως θα σταθώ στον παραλίγο κάτοχο του Νόμπελ Οικονομίας. Τον Τίγρη μας. Ο οποίος προφανώς και σκέφτηκε ότι όπως χωρίς φράγκο πήρε πέρσι πρωτάθλημα έτσι και στο Τσου Λου μπορεί να παίξει χωρίς να βάλει φράγκο. Που ξέρεις, μπορεί να σκέφτηκε, κάποιος μπορεί να μπουκάρει μέσα, κάποιος μπορεί να ακυρώσει γκολ μετά από πέντε λεπτά όλο και κάτι μπορεί να πάρουμε.

Και προσέξτε κυρίες και κύριοι, γιατί αυτά δεν σας τα λέει κανείς! Όλοι στέκονται στους μηδέν βαθμούς, κανείς δεν λέει όμως πως είναι στο χέρι της ΑΕΚ, όχι απλά να πάρει την Τρίτη θέση αλλά να περάσει και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια!

Βλέπω την βαθμολογία και γράφει, Άγιαξ και Μπάγερν με 7 βαθμούς, Μπενφίκα με 3 βαθμούς. Μένουν τρεις αγωνιστικές. Άρα «we have 9 points to reach» που έλεγε και ο αξιομνημόνευτος μπακαλιάρος, Τρόντ Σόλιντ όταν ήταν στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ που τρόμαξε την Μπάγερν για 60 λεπτά που έχασε με τον τρόπο που ήθελε γιατί να μην έχει τύχη στο Μόναχο; Και αν αυτό το βλέπετε ολίγον τι, λύσσα, (sic) έχει σίγουρα στα χέρια της την κατάσταση για την τρίτη θέση.

Αν υποθέσουμε πως… σπάει ο διάολος το ποδάρι του και χάνει στο Μόναχο, κερδάει (που λένε και οι μπαλαδόροι) Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και Μπενφίκα στη Λισαβόνα και βουρ για Γιουρόπα! Και εκεί θα δείτε τον αβέρτο τον Τίγρη από την καλή, γατάκια. Λογοτιμίτικα το λέω. Ακόμη και αν χάσει από τον Άγιαξ η ΑΕΚ των ατελείωτων δανεικών μπορεί και με μηδέν βαθμούς να περάσει! Πως; «Με όσους βαθμούς θέλουμε θα περάσουμε» λέγεται ότι έχει πει ο Τίγρης στα Σπάτα και έχει ετοιμάσει το σχέδιο «κόμπρα». Περιμένει την τελευταία αγωνιστική, ελπίζει σε διπλό του Άγιαξ στη Λισαβόνα και εκεί η αρμάδα του Ουζουνίδη θα χτυπήσει για το μεγάλο διπλό που θα την φέρει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πάμε όμως και στο δεύτερο σκέλος της… έκπληξης του Δεκάρικου. Ο φρουρός του πράσινου, κατά κόσμον πρασινοφρουρός συνεχίζει στον δρόμο της αλήθειας που χάραξε αποκαλύπτοντας τα σόδομα και τα γόμορα του ποδοσφαίρου. Και αφού το τερμάτισε το κανονάκι (της γραφικότητας) και αφού έμεινε με τον ΠΑΟΚ μόνο, είπε να ξεγυμνώσει και την παράγκα του Βόλει. Με ολίγον τι από απειλή (sic) έριξε την πρώτη… πιστολιά σηματοδοτώντας (ουάου!!!) τον νέο του… αγώνα για το καλό του αθλητισμού μας βεβαίως-βεβαίως. Είναι γνωστό άλλωστε πόσο πολύ νοιάζεται για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.

Την παράγκα λοιπόν του Βόλει αποκάλυψε, την παράγκα που ήξερε χρόνια ο γνωστός… παραγκολόγος, υπέρμαχος της αλήθειας (του) αλλά το κράταγε κρυφό. Είχε στόχο να ολοκληρώσει το έργο του στο ποδόσφαιρο και μετά να ασχοληθεί με το βόλει. Έτυχε βεβαίως να συνδυαστεί ο νέος αγώνας του πρασινοφρουρού με την είσοδο του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Σύμπτωση βλέπετε, αλλά το δράμα του ελληνικού βόλει τελειώνει σύντομα, καθώς ο αδέκαστος πρασινοφρουρός πήρε το… όπλο του! Ποιος τον σώζει τον πρόεδρα του βόλει τώρα, τον αντίστοιχο Βασιλακόπουλο ντέ.

Και μια που αναφέρθηκα στον τεράστιο πρόεδρο του «Φάρου», τον γνωστό φίλο και υποστηρικτή του Μπέου για την ανεκτίμητη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, και την ελληνική κοινωνία θα πρόσθετα, να θυμίσω πως ο πρασινοφρουρός πριν πάρει τον ρόλο της… αλήθειας ήταν μπασκετικός. Και ως μπασκετικός έχει ζήσει όλα τα χρόνια από μέσα. Πιο μέσα δεν γινόταν. Στο μπάσκετ όμως δεν έχει κάτι να αποκαλύψει, και σωστά βέβαια καθώς ως γνωστόν στο μπάσκετ δεν είναι ο Ολυμπιακός αυτός που κυριαρχεί στην Ελλάδα, άλλα όλα βαίνουν καλώς!

Και εδώ έρχεται η αποκάλυψη (μουσική με τύμπανα, αγωνία…). Αφού καθαρίσει την παράγκα στο βόλει ο… γιός της αλήθειας θα φέρει στο προσκήνιο το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (κατά το ΜΕΓΚΑ ΜΠΑΝΚΑ του Πολυχρονίου)!

Το Πόλο κυρίες και κύριοι είναι το Νο1 άθλημα της σαπίλας! Το Πόλο που η παράγκα έχει φτάσει μέχρι τα πρώτα σκαλοπάτια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με αποτέλεσμα ο τρισκατάρατος και δαιμονικός σύλλογος, αυτός που ο πρασινοφρουρός δεν αντέχει ούτε να ακούει, παίρνει και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Θα τα δείτε στα προσεχώς αυτά, ακούστε τον Βασιλάκη τον Δεκάρικο, ξέρει τι σας λέει.

Υ.Γ. Έχει και για το Πινγκ-Πονγκ ράμματα για την γούνα των «Γκιρτζίκιδων» του αθλήματος, ειδικά μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό. Επανάσταση τώρα λέμε από τον φρουρό του πράσινου και της αλήθειας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ