Πλάκα η Αρκούδα στον Τίγρη, με Κούλα Χασάν, Ευθυμιάδη και Κύρκο

Πλάκα η Αρκούδα στον Τίγρη, με Κούλα Χασάν, Ευθυμιάδη και Κύρκο

Βοηθούς που δεν θέλει να βλέπει ο Τίγρης, ούτε ζωγραφιστούς βάλανε στο ΑΕΚ-Άρης. Και παρατηρητή, αυτόν που το είχε καταγγείλει ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ.

Πλάκα κάνει στον Τίγρη η Ρώσσικη Αρκούδα. Τον Ευθυμιάδη του στέλνουνε βοηθό στο κεκλεισμένων των θυρών ΑΕΚ-Άρης. Είναι αυτός που στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 τον Οκτώβριο 2016 κι ενώ η μπάλα είχε βγει εμφανώς άουτ, έδειξε «παίζεται» και σκόραρε ο Μάτος στο 94´. Ο άλλος βοηθός ο Κούλα Χασάν, είχε μετρήσει γκολ του Πέλκα στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στις 24 Ιανουαρίου για το κύπελλο, 2-0.

Με τον σκόρερ δύο μέτρα οφ-σάιντ. Και παρατηρητή τον Δημήτρη Κύρκο. Αυτόν οξύ στο παιχνίδι ΑΕΚ Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο τιυ 2016 είχε καταγγείλει τον Μελισανίδη. Αναφέροντας στο φύλο αγώνος ότι τον απείλησε, «αρχ.. τι ήρθες να κάνεις εδώ; Ξεφτιλισμένε, καλά τα γράφει ο Δουκάκος, ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα. Θα σε λιώσω θα σε πνίξω με το κασκόλ γαμ.. τη συμμορία σας. Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις». Με το διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να αθωώνεται από τη πειθαρχική επιτροπή. Το Τζήλο που σφυρίζεις Περέιρα και σία τον έχουνε στα ώπα-ώπα, για ευνόητους λόγους. Η καρδιά του ποδοσφαιρικά είναι στο Νότο αλλά διαιτητικά ανήκει στον Βορρά.

Λάρισα-ΟΦΗ. Ο θάνατός σου η ζωή μου κι ο θεός να σε φυλάει και να σε γλυτώνει από τον Παπαπέτρου. Ένα δύο χι τον παίζεις και τον χάνεις.

Λαμία-Λεβαδειακός. Κάπως πάει να βελτιωθεί ο Κουτσιαύτης.

ΑΕΚ- Άρης. Ντεφορμέ ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Η τριάδα, Τζήλος, Κούλα Χασάν, Ευθυμιάδης, δεν αναμένεται να δώσει κάτι στην ΑΕΚ.

Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης. Λίγος σαν διαιτητής ο Φωτιάδης.

Πανιώνιος- Ατρόμητος. Επανέρχεται μετά από σιωπηρή τιμωρία ο κορυφαίος Σιδηρόπουλος. Αβάντα γιά τον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Μετά τον Ιταλό που τα έκανε μαντάρα στο Άρης-ΠΑΟΚ με δύο ανύπαρκτα πέναλτυ, έρχεται να σφυρίξει ο Δανός Γκένς Μάε.

Ολυμπιακός -Απόλλωνας. Δεν πρόκειται να έχει παράπονα από τον Ζαχαριάδη ο Ολυμπιακός

Ξάνθη-Γιάννενα. Σφυρίζει ο Μανούχος που τα είχε κάνει μαντάρα στο Παναιτωλικός- Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ