Όταν η Εξυγίανση, κάνει το Δελφινάριο να μοιάζει με την… Επίδαυρο

Όταν η Εξυγίανση, κάνει το Δελφινάριο να μοιάζει με την… Επίδαυρο

Ο πρόεδρος Γραμμένος σολάρει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει... εκπλήξεις για τον Άγγελο! Σε κοινό που τέτοια αστεία προφανώς και τα «σηκώνει».

Δεν είναι στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή. Ο Γραμμένος όμως που χτίζει παράδοση, δεν γίνεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια. Επιβάλλεται να συνεχίσει την περσινή παράδοση όταν πήρε το συμβούλιο της Ομοσπονδίας και το πήγε… βόρια για να στείλει από εκεί τα μηνύματα του. Δεν υπήρξε άλλωστε άλλη συνέντευξη Τύπου που να ακούσαμε τη φωνή του προέδρου. Μόνο στη Θεσσαλονίκη. Μετά πήρε όρκο σιωπής. Τι να πει άλλωστε για το πιστόλι του Ιβάν για τον Τίγρη ή για το πως έφερε πίσω τις Κυριακές μας;

Μόνο στη Σαλονίκη ήταν λαλίστατος. Εκεί που σήμερα θα είναι οικοδεσπότης (πιο προσεκτικός καθώς αυτή τη φορά δεν επέλεξε το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Ιβάν για την παράσταση του). Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι ένας νέος κύκλος… ενημέρωσης που φέρνει τον Άγγελο Αναστασιάδη προ των πυλών της εθνικής ομάδας. Λογικό. Θα εμφανιστούν τόσοι φίλοι του Άγγελου, δημοσιογράφοι (μιας και θα λειτουργήσει αίθουσα Τύπου με μπουφέ). Κάποιος θα… ρωτήσει αυθόρμητα και θα πάρει μια αυθόρμητη απάντηση. Αν δεν γίνει του Άγγελου στον Βορρά άλλωστε, δεν θα γίνει πουθενά! Αν την ίδια κουβέντα πάει ο Γραμμένος να την ανοίξει σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα θα τρέχει το… επιτελείο της επικοινωνίας (και των… μπουφέ) και δεν θα φτάνει. Καλύτερα τώρα λοιπόν. Τώρα που προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο λέγοντας ότι αν δεν είναι ο Αναστασιάδης θα είναι ο Αναστασίου ή ο Γρηγορίου. Γιατί όχι άραγε και ο Μάντζιος;

Όπως σας τα λέω θα γίνουν. Να δείτε που κάπως έτσι θα πάει, αν και για να είμαι κύριος θα τον ενημερώσω τον Γραμμένο προκαταβολικά ότι καλό θα είναι να… προσέξει. Ο Σκίμπε και ο Κουτσολιάκος δεν αστειεύονται. Αν δεν τελειώσει το θέμα με αυτούς (λέγεται και αποζημίωση), και αρχίσει και λέει το στόμα του, θα εκτεθεί.

Τον ενημερώνω επίσης ότι αν τελικά δώσει την εθνική στον 65άχρονο Άγγελο την εθνική ομάδα, θα πρέπει αυτομάτως να κατοχυρώσει για ΠΑΝΤΑ και την έδρα της εθνικής στην Τούμπα. Διότι οπουδήποτε άλλου, δεν θα μπορεί να πλησιάσει.

Από τις εκδηλώσεις του… κόσμου φυσικά. Από τις εκδηλώσεις λατρείας για τον πρόεδρο της Εξυγίανσης που έχει κάνει το Δελφινάριο να νιώθει «Επίδαυρο» σε σχέση με όσα ξεκινούν από το πάρκο Γουδή. Η Παναγιά μαζί του!

ΥΓ Κάνα παλικάρι στον Βορρά θα ρωτήσει τον Γραμμένο τι γίνεται με τον… Χαλίφη του Νότου;

ΥΓ. Jacob άσε και κανά τυροπιτάκι για τους άλλους. Έχεις γίνει θέμα συζήτησης. Όχι τίποτε άλλο αλλά θα είναι εκεί και ο Φούσεκ. Μην πάει στον Θόδωρο και πει πως τον αφήσαμε νηστικό!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ