Για ποιον χτυπάει η… καμπάνα με τον Μάε;

Για ποιον χτυπάει η… καμπάνα με τον Μάε;

Ο Δανός ρέφερι που θα σφυρίξει στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, θα είναι άξιος… συνεχιστής του Κριστόφερσεν;

Είναι προκλητικοί αυτοί στην ΚΕΔ, δεν εξηγείται αλλιώς.

Φαίνεται ότι έμειναν ικανοποιημένοι από τα καμώματα του Μαντς – Κρίστοφερ Κριστόφερσεν που τα έβλεπε όλα κίτρινα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και στέλνουν έναν συμπατριώτη του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Για ποιόν να χτυπάει η καμπάνα άραγε;

Ο ορισμός του Μάε προκαλεί ερωτηματικά όπως αυτός του συμπατριώτη του.

Αφενός επιβεβαιώνει ότι ο Μέλο Περέιρα δεν μπορεί να βρει καλύτερους διαιτητές και ρισκάρει.  Θα τον έχουν Διε-Γραμμένο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φαίνεται…

Ο 36χρονος φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα, έχει το σήμα της FIFA στο στήθος αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν τον πιστεύουν και ιδιαίτερα εκεί στας Ευρώπας. Από 1/1/2014 είναι διεθνής, τέσσερις «γεμάτες» περιόδους δηλαδή και τι ορισμούς έχει πάρει; Έξι παιχνίδια προκριματικά Europa League και έναν προκριματικό για τον α’ γύρο του Champions League.

Η αποθέωση όμως, είναι άλλη: από 1/1/2014, ο Μάε προβιβάστηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, δηλαδή για 4.5 χρόνια ήταν στην τρίτη κατηγορία της UEFA πριν ανέβει στη δεύτερη. Ο Κομίνης για παράδειγμα, πιο λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε.

Κι αφού τον Μάιο του 2017, ο Μάε, έπαιξε στον τελικό του Euro U17,  τότε άρχισε να παίρνει παιχνίδια πάνω του.

Τέσσερα για τα προκριματικά του Europa League από τα έξι συνολικά που έχει παίξει, τρία για το Youth League, έναν προκριματικό για το Euro U21 και ένα πρόσφατα για το Nations League: το Γιβραλτάρ – Σκόπια, στις 6/9. Να έγινε ξαφνικά ο «σούπερ» διαιτητής, λέτε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ