Ο Χατσερίντι άνοιξε μόνος την πόρτα εξόδου του ΠΑΟΚ!

Ο Χατσερίντι άνοιξε μόνος την πόρτα εξόδου του ΠΑΟΚ!

Η συνέντευξη-ατόπημα, ο Λουτσέσκου που θα... πετάξει τη σκούφια του, ο φόβος των «από κάτω» της διοικητικής ιεραρχίας να μιλήσουν σε Ιβάν και Γιώργο, αλλά και το λάθος του παίκτη, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και φέρνει εξελίξεις και... νέο παίκτη!

Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μαζί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αλλά η συνεισφορά τους είναι εκ διαμέτρου αναντίστοιχη. Την ώρα που ο Σέρβος επιθετικός έχει πάρει από το χέρι τον Δικέφαλο του Βορρά και τον πηγαίνει από νίκη σε νίκη, ο Γεβγέν Χατσερίντι (περί ου ο λόγος) αποτελεί μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της χρονιάς.

Oχι μόνο δεν δικαιολογεί το 1,5 εκατ. ευρώ του ετήσιου μισθού του και την υπερπροσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, αλλά έκανε κάτι ακόμη χειρότερο: «Χάλασε το στόμα του». Και κυρίως, άνοιξε θέμα αποχώρησής του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης εάν δεν αλλάξει άρδην η κατάσταση και δεν αρχίσει να παίρνει τις συμμετοχές που θέλει.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη υπέπεσε σε πολλαπλά φάουλ. Δείγμα του ότι και ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να κάνει πίσω σε μια σειρά από σημαντικά θέματα για τον ΠΑΟΚ. Ετσι, ήταν ξανά αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει ελληνικό διαβατήριο και να αδειάσει μια θέση ξένου. Σημειώνοντας, μάλιστα, πως «δεν είμαι καθόλου Ελληνας» και πως «Μου προσφέρουν ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν το χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί το χειμώνα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;».

Εκείνο που είναι πιθανό να αγνοούσε ο Χατσερίντι πριν τη συγκεκριμένη συνέντευξη είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα… πετάξει τη σκούφια του εάν τον δει να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Εκείνο που επίσης δεν ξέρει είναι ότι εδώ και καιρό στον Δικέφαλο υπήρχε (και συνεχίζει να υπάρχει) προβληματισμός για την εικόνα του Ουκρανού στόπερ και για το γεγονός ότι κάθε μία από τις 7 συνολικά συμμετοχές του, έχει συνδυαστεί με σημαντικά λάθη, που άλλοτε πληρώθηκαν, άλλοτε όχι.

Προβληματισμός που συζητιέται σε διοικητικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά δεν είχε φτάσει έως την οικογένεια Σαββίδη, καθώς κανείς από τους… από κάτω στην ιεραρχία, δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να ανοίξει τέτοια συζήτηση, είτε στον Γιώργο είτε στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Χατσερίντι, όμως, άνοιξε μόνος του την πόρτα του ΠΑΟΚ. Και πλέον τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Και ο Ιανουάριος πολύ κοντά. Με τον Δικέφαλο να αναζητά ήδη τον επόμενο -βασικό- στόπερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ