Απορίες λογοτιμίτικες…

Απορίες λογοτιμίτικες…

Χείμαρρος ο Τίγρης στην κουβέντα με τους ρεπόρτερ ΑΕΚ. Όμως σαν να μας μπέρδεψε ένα πράγμα. Τα «παντελονάτα» του Τσου Λου, το γήπεδο της Περιφέρειας, οι Σιμόες και Μπακασέτας που ήδη… ψάχνονται και βεβαίως οι οργανωμένοι οπαδοί που οδήγησαν την ΑΕΚ στην τιμωρία. Δεν τα λέω εγώ, τα είπε ο Τίγρης.

Τα είπε ωραία ο Τίγρης. Αντρίκεια, παντελονάτα και λογοτιμίτικα! Δεν παίζει με τις λέξεις ο Τίγρης, ως γνωστόν ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Σαν το συμβόλαιο με την Περιφέρεια για τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την Αγιά Σοφιά. Σαν το συμβόλαιο του Σιμόες ένα πράγμα που λογικά θα τον βλέπουμε στα κιτρινόμαυρα για λίγες παραστάσεις ακόμη, άντε έως το τέλος της σεζόν.

Αν θέλετε σαν το… συμβόλαιο με το Τσάμπιονς Λιγκ και τα 20 εκατ. ευρώ που μπαίνουν στον «κουμπαρά» τώρα που είναι δικά μας, του Τίγρη και της ΑΕΚ δηλαδή. Ομολογώ πως ανατρίχιασα με τις καυτές ατάκες, τον χείμαρρο ένα πράγμα του εορτάζοντα χθες πρόεδρα! Ως γνωστόν του έχω αδυναμία. Σαν την αδυναμία που έχει ο ίδιος στον Μάνταλο και για αυτόν όπως τόνισε δίνει το κάτι παραπάνω. Μην φανταστείτε πως ξεφεύγει από τα γνωστά στάνταρ, ανοιχτοχέρης άλλωστε ο Τίγρης. Για αυτό και ο Μπακασέτας διαβάζοντας τα όσα είπε ο Τίγρης λογικά θα έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του για να του βρει ομάδα για το καλοκαίρι.

Αλλά φίλες και φίλοι ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Οι αποκαλύψεις του Τίγρη ήταν πολλές. Είπε λοιπόν για το γήπεδο της ΑΕΚ που χτίζεται πως θα βάλει δικά του 20 εκατομμύρια, θα βάλουν και φίλοι του άλλα πέντε, θα πάρει και από την Περιφέρεια άλλα 20 και ψάχνει για άλλα 10-15 εκατ. ευρώ. Θα είναι αυτά από χορηγούς; Θα είναι από τα παντελονάτα φετινά του Τσάμπιονς Λιγκ; Θα το δει και θα το σκεφτεί.

Και το γήπεδο είπε θα είναι ξεχρεωμένο και θα ανήκει στον Ερασιτέχνη. Δηλαδή ξεχρεωμένο με 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας και θα ανήκει στην ΑΕΚ. Γλύκισμα λέμε, έτσι φτιάχνουν όλοι από ένα γήπεδο είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός που χου έχτισε το Καραϊσκάκη χωρίς φράγκο από την Πολιτεία και το νοίκιασε για 49 χρόνια καθώς μετά θα επιστραφεί στην ΓΓΑ. Η Δούρου βλέπεται δεν ήταν τότε στην πολιτική σκηνή.
Πάμε και στο κεφάλαιο «παντελόνιασμα χρημάτων Τσάμπιονς Λιγκ». Ποιο παντελόνιασμα λέει ο Τίγραρος και βρυχάται! Στον κουμπαρά ρε σεις πάνε τα λεφτά. Ποιον κουμπαρά; Του αείμνηστου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μάλλον.

«Αν δεν τα είχαμε φέτος τα λεφτά του Champions League τι θα γινόταν; Θα τινάζαμε την ομάδα στον αέρα; Δεν λειτουργούν έτσι τα μεγάλα κλαμπ. Ζεις από τα έσοδα σου. Έχουμε 23 εκατ. ευρώ έσοδα και 21 εκατ. ευρώ έξοδα, φέτος, δίχως να βάζω τα χρήματα από το Champions League μέσα. Αυτά τα χρήματα είναι στον κουμπαρά και θα δούμε πως θα τα αξιοποιήσουμε. Στόχος μας είναι η ΑΕΚ να είναι ανεξάρτητη. Να μην έχει ανάγκη κανέναν», είπε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ξάφνου στο μυαλό μου ήρθαν αυτές οι ατάκες από το μακρινό 2014: «Τι καραμέλα είναι αυτή συνέχεια, οι επενδύσεις κι οι επενδύσεις. Ε βέβαια, αν βγάζουμε κάθε χρόνο 60-70 εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, 30 από το Τσάμπιονς Λιγκ, πουλάμε και 2-3 παίκτες, παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε κι επενδυτές».

Ποιος τα έλεγε αυτά το μακρινό 2014; Ποιος μάλιστα είχε ζητήσει το 2016 να μοιράζεται το 40% των εσόδων του Τσάμπιονς Λιγκ στους αδύναμους της Σούπερ Λιγκ; Μα, ο Τίγρης καλοί μου φίλοι! Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος Τίγρης, αλλά εμένα ίδιος μου μοιάζει. Τώρα που τσέπωσε αυτός τα εκατομμύρια από το Τσου Λου οι… αδύναμοι να πάνε να… (sic), ποιος θυμάται άλλωστε τι είπε όταν ήταν άλλος πρωταθλητής; Αβέρτος είναι ο Τίγρης με τα λεφτά των άλλων. Τώρα που ήρθαν στην τσέπη του, μη τον είδατε τον Παναή. Ο κουμπαράς να είναι καλά!

Και όμως για να δείτε τι μεγαλόψυχος είναι ο Τίγρης έκανε και την αυτοκριτική του! «Ναι έχουμε κάνει και λάθη. Λογικό είναι. Όπως ήταν λάθος μας που δεν πήραμε αμυντικό χαφ το καλοκαίρι» είπε αρχικά ο διοικητής της ΑΕΚ και ο Ουζουνίδης προφανώς διαβάζοντας την ατάκα αυτή φούντωσε. Μαζί και ο Σιμόες που ούτε στα μαγαζιά δεν του επιτρέπουν να κάνει αλλαγή…

Έχει όμως και συνέχεια λέμε. Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος ατιμούλικα! «Ήταν λάθος μας και το πώς χειριστήκαμε το θέμα των οργανωμένων. Εκεί αποτύχαμε. Δεν είναι δυνατόν μόλις βλέπουν τα ΜΑΤ να πετάνε μολότοφ και να την πληρώνει η ομάδα. Εκεί το πράγμα δεν λειτουργεί καλά. Δεν γίνεται να έχουμε μπροστά μας παιχνίδι με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ και να μην ξέρουμε αν θα είναι οι πόρτες ανοικτές. Πρέπει αυτή η ιστορία να σταματήσει, δεν μπορεί να την πληρώνει η ομάδα για 5-10 τύπους που θέλουν να κάνουν του κεφαλιού τους». Ναι καλέ, ο Τίγρης τα είπε αυτά! Λάθος του, λάθος της ΑΕΚ που άφησε τους δικούς της μπαχαλάκηδες να πετάνε βόμβες μολότοφ στην αστυνομία και να τιμωρείται έτσι η ΑΕΚ!

Πως είπατε; Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; (σόρυ, από άλλο επεισόδιο είναι αυτό, αλλά ταιριάζει). Μα καλέ μου Τίγρη αφού φταίνε οι οπαδοί της ΑΕΚ για την τιμωρία της ΑΕΚ για πιο λόγο θα πάτε στο CAS; Για ποιο λόγο μετά την τιμωρία σε πρώτο βαθμό η ΑΕΚ έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται και για «προκατασκευασμένη εκτέλεση»; Τους οπαδούς της καλέ εννοούσε; Αν ναι, όπως φαίνεται να παραδέχεται ο Τίγραρος τότε μπράβο. Γιατί μέχρι χθες και την κουβέντα με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ έφταιγαν οι… Νεφελίμ του Τίγρη και οι άλλοι που την έστησαν.

Μπράβο ρε Τίγρη, μας έλυσες τις απορίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ