Έλα απόψε στου Θωμά: Κόκκαλης-Μελισσανίδης στα γενέθλια του «κοκαλιάρη»

Έλα απόψε στου Θωμά: Κόκκαλης-Μελισσανίδης στα γενέθλια του «κοκαλιάρη»

Ρεπορτάζ που σπαρταράει από τον Βασίλη Δεκάρικο. Ο Θωμάς Μητροπουλος, γιορτάζει απόψε τα 74 γενέθλιά του, με Σωκράτη Κόκκαλη και Δημήτρη Μελισσανίδη μεταξύ των καλεσμένων.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Κόκκαλης και Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι καλεσμένοι σήμερα το βράδυ, στα 74α γενέθλια του Κοκαλιάρη. Κατά κόσμο Θωμά Μητρόπουλου. Μεγαλεία για μία λαϊκή συνοικία, σαν το Αιγάλεω (Σίτυ κατά τον Γιώργο Ζαμπέτα). Σκορπιός στο ζώδιο ο Θωμάς, που διακρίνεται, για «αποφασιστικότητα, ήθος, πάθος, πίστη, σεξουαλικότητα, συναισθηματισμό, σταθερότητα, διαίσθηση». Ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από «εκδικητικότητα, μυστικοπάθεια, μνησικακία, σκληρότητα, κτητικότητα, αυτοκαταστροφικότητα». Το θέμα μας βέβαια δεν είναι η μπουρδολογία της αστρολογίας αλλά οι παλιοί και καινούργιοι φίλοι, του Θωμά Μητρόπουλου.

Ο ΘΩΜΑΣ Μητρόπουλος, συνηθίζει να ανοίγει το σπίτι του, για τους στενούς φίλους του, στη γιορτή του και στα γενέθλιά του. Ο Σ. Κόκκαλης είναι από τους σταθερούς θαμώνες όλα τα τελευταία χρόνια. Σ αυτούς προστέθηκε εφέτος κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κι όταν κάποιος καλεί κόσμο σπίτι του, λαμβάνει πάντα υπόψη του, τις σχέσεις των καλεσμένων. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να παρευρίσκονται δύο, που έχουν θέματα στις μεταξύ τους σχέσεις. Κι είναι γνωστό άλλωστε, ότι ποτέ δεν έχουν υπάρξει τριβές ανάμεσα σε Μελισανίδη-Κόκκαλη. Όταν μάλιστα, και οι δυο έχουν σαν κοινό σημείο αναφοράς τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο ένας τη φιλία του κι ο άλλος την προσωπική του εκτίμηση. Σημειολογικά, τον Ιούνιο του 1996 την επομένη της συμφωνίας Ολυμπιακού-Μπάγιεβιτς, κέρδισε την αποφυλάκισή του από τον Κορυδαλλό ο Δ. Μελισσανίδης. Για την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου, που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα.

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ στη συνέχεια, να παρακολουθεί κάποια (εκτός έδρας) παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ακολούθως, όταν για μικρό χρονικό διάστημα, του ανάθεσε η Netmed το μάνατζμεντ της ΑΕΚ, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στον Σωκράτη Κόκκαλη. Παρά την έντονη αντιπαράθεση ΑΕΚ-Ολυμπιακού, (μέχρι και πιστολιές είχαν πέσει στο Members Club), ουδέποτε ο Μελισσανίδης, είχε αναφερθεί προσωπικά στον Κόκκαλη. Ουδέποτε τον είχε θίξει στο ελάχιστο. Ουδέποτε είχε τολμήσει να αναφέρει το όνομά του. Στο παραμικρό. Περιορίζοντας τις αντιδράσεις του, στον Θωμά Μητρόπουλο. Με τον οποίο εδώ και δύο χρόνια είναι σε αγαστή συνεργασία. Αρχής γενομένης από την επιστράτευση του Κοκαλιάρη, στη μάχη για την ανατροπή της ΕΠΟ. Με κοινές εμφανίσεις στη συνέχεια σε εκδηλώσεις των ΕΠΣ, όπου παρευρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι.

ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συνυπάρξουν στου Θωμά. Να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά. Να μιλήσουν για τις πολιτικές εξελίξεις καθώς αμφότεροι είναι φίλα προσκείμενοι στον Σύριζα. Για τον ΟΠΑΠ αλλά και για το ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιρικά, δεν υπάρχει κάτι που να διαταράσσει τις καλές σχέσεις τους. Υποβάλλοντας τη παραίτησή του, από ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σ. Κόκκαλης, είναι σα να διαχώρισε τη θέση του. Θέτοντας εαυτόν εκτός Ολυμπιακού. Αν τελικά αποδεχθεί τη πρόκληση ο Δ. Μελισσανίδης είναι βέβαιο, ότι η βραδιά θα κυλήσει σαν γάργαρο νεράκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ