Σκάνδαλο ΚΕΔ με Καλφόγλου

Σκάνδαλο ΚΕΔ με Καλφόγλου

Από τους διαιτητές και βοηθούς «ονόματα» που έδωσαν εξετάσεις για εκπαιδευτές, μόνο ο Καλφόγλου που είχε κλείσει τα μάτια στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο, μπήκε στη λίστα των παρατηρητών.

Νέα ήθη και έθιμα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που ανακοίνωσε προσθήκες στους πίνακες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το ηθικό δίδαγμα της ΚΕΔ του υπουργού… Τουρισμού Μέλο Περέιρα, του Σταύρου Τριτσώνη και της παρέας τους, είναι ότι αν ευνοήσεις τον ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή θα… αποκατασταθείς.

Και εξηγούμαστε: Τον θυμάστε τον Γιώργο Καλφόγλου; Τον βοηθό από τη Θεσπρωτία που είχε κλείσει τα μάτια στο οφσάιντ (δεύτερο) γκολ του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, με την ΑΕΚ, το 2017; Αφού αποχώρησε από την ενεργό δράση, ζητώντας συγγνώμη, τώρα επιστρέφει για να βαθμολογεί άλλους διαιτητές και βοηθούς! Ενδεχομένως, μπορεί να τους… διδάσκει τι είναι το οφσάιντ. Σαν αυτό του Ενρίκε για παράδειγμα.

Για αρχή για το κάνει σε αγώνες της Γ’ Εθνικής και στα πρωταθλήματα υποδομών αφού τοποθετήθηκε στην τρίτη κατηγορία. Η πρώτη όμως, και η Super League, δεν είναι μακριά.

Η ΚΕΔ την ίδια ώρα, δεν έκανε προσθήκες στους πίνακες παρατηρητών της μεγάλης κατηγορίας και έδειξε… κόκκινη κάρτα σε διαιτητές και βοηθούς ρέφερι που έμειναν εκτός πινάκων την τελευταία διετία, επί θητείας Μέλο Περέιρα και ορισμένοι από τους οποίους μάλιστα, ήταν διεθνείς.

Πρόκειται για τους Μάνταλο, Θάνο, Παππά, Βοσκάκη, Κύζα, Αρετόπουλο, Στυλιαρά, Δελφάκη, Δασκαλόπουλο, Μπλάνα, Κιοτζένη, Γιάχο, Κάμπαξη, τους βοηθούς Γεωργαράκο, Γενναίο αλλά και τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Δαλούκα.

Υπάρχει όμως, και δεύτερο ηθικό δίδαγμα. Αν αδικήσεις τον ΠΑΟΚ «τελείωσες». Ο Βασίλης Καμπούρης έμεινε εκτός πίνακα βοηθών ρέφερι της Super League, και τυπικά. Πρόσφατα ο μάλιστα, έχασε και το σήμα της FIFA, μετά τα λάθη του στον αγώνα του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ. Οι υποδείξεις του στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν όντως, για κλάματα, αλλά δεν του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.

Την ίδια ώρα, όμως, διαιτητές που αδικούν τον Ολυμπιακό, «επιβραβεύονται». Για ρωτήστε και τους Τζήλο και Σκουλά που έγιναν διεθνείς σε χρόνο ρεκόρ και δεν προλαβαίνουν να κάνουν μασάζ για να ξεκουραστούν από τους σερί ορισμούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ