Προκαλεί με Τζήλο και Σιδηρόπουλο ο Περέιρα

Προκαλεί με Τζήλο και Σιδηρόπουλο ο Περέιρα

Κατά παραγγελία οι ορισμοί του Σαββατοκύριακου. Τετράδα εκατό-μηδέν ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κι ο Σιδηρόπουλος που βλέπει κόκκινο και αφηνιάζει στο Βικελίδης. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ.

ΕΠΕΣΑΝ Οι μάσκες με τους ορισμούς σε Περιστέρι και Βικελιδης. Αντί για ξένο διαιτητή στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, σφυρίζει ο Τζήλος. Ένα από τα πιστόλια της εξυγίανσης. Βοηθός, ο προστατευμένος του Περέιρα, Κούλα Χασάν. Αυτός που είχε μετρήσει γκολ του Πέλκα στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος για το Κύπελλο, με τον σκόρερ σε καθαρή θέση οφσάιντ. Τέταρτος για σιγουριά ο Σκουλάς και για να δέσει το γλυκό παρατηρητής ο Θεσσαλονικιός Μαυρόπουλος. Στο Άρης – Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος που δεν δίνει στους ερυθρόλευκους ούτε τον πυρετό του. Με στενούς δεσμούς με τον χαλίφη του Νότου ο βοηθός Κωσταράς. Σε παιχνίδι Ατρόμητος – Ολυμπιακός, είχε μετρήσει αντικανονικό γκολ των γηπεδούχων και είχε παραπεμφθεί.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Δεμένη η τετράδα κι ο παρατηρητής, από τη Μακεδονία. Ότι χρειαστεί ο ΠΑΟΚ θα το έχει από Τζήλο Τζήλος, που παίρνει τον έναν ορισμό μετά τον άλλον. Προστατευόμενος , του Περέιρα ο βοηθός του Κούλα Χασάν, «δικός μας» και ο τέταρτος Σκουλάς. Του Βασσάρα ο παρατηρητής Μαυρόπουλος.

Πανιώνιος-Παναιτωλικός. Δεν είναι κακός διαιτητής ο Τζοβάρας.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Σφυρίζει ο Αυστριακός Όλιβερ Ντράχτα. Για τον
τέταρτο καθάρισε ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Ο Περέιρα πήρε το χαρτάκι από τον Τριτσώνη κι έβαλε τον Παπαπέτρου που θα τα βλέπει όλα κιτρινόμαυρα

Λεβαδειακός-Λάρισα. Μαντάρα τα κάνει κάθε φορά που παίζει ο Κουμπαράκης.

Γιάννινα-Λαμία. Από τους καλούς διαιτητές ο Διαμαντόπουλος.

Άρης-Ολυμπιακός. Ο Άρης έδειξε καλή διαγωγή τη περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και αποζημιώθηκε. Με τον Περέιρα, να στέλνει στο Βικελιδης, τον ανεπιθύμητο για τον Ολυμπιακό Σιδηρόπουλο. Ο αποκαλούμενος και «κορυφαίος» ήταν ο αγαπημένος της ΑΕΚ. Στη πορεία άλλαξε ρότα κι έγινε ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ. Του Τίγρη ο βοηθός Κωσταράς που θα παίξει έδρα εκατό-μηδέν. Της ΕΠΣ Μεσσηνίας του ένδοξου Σταθόπουλου ο άλλος βοηθός Αλεξέας. Το πάει το γράμμα ο παρατηρητής Νικολακόπουλος.

ΟΦΗ- Απόλλωνας. Ευκαιρία να δείξει τι αξίζει ο Φωτιάς.

Αστέρας Τρίπολης- Ξάνθη. Κάτι χρωστάει ο Παπαδόπουλος στον Αστέρα. Από το πέναλτι που έδωσε στο μαρκάρισμα του Μάνταλου και πέρασε με διπλό από τη Τρίπολη η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ