Ή τώρα ή ποτέ για τον Ολυμπιακό

Ή τώρα ή ποτέ για τον Ολυμπιακό

Πουθενά δεν πέφτει κάτω από 2,00 το διπλό των «ερυθρόλευκων»

Η Άρσεναλ δεν έχασε από τη Λίβερπουλ ούτε η Πρέστον από την Ίπσουιτς και το Λεβερκούζεν – Χοφενχάιμ ανέβηκε πανηγυρικά στα 4-6 γκολ. Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές μας στο κουπόνι του Σαββάτου.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έφερε 1-1 στο Περιστέρι με τον αγωνιζόμενο με σύνθεση ανάγκης Ατρόμητο και η ΑΕΚ μπλοκαρίστηκε από τους νεαρούς του Παναθηναϊκού.

Αναφερθήκαμε σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΑΕΚ. Κανείς τους δεν κέρδισε. Συνεπώς τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής φέρνουν τον Ολυμπιακό μπροστά σε μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσει και τη βαθμολογική του συγκομιδή και τη βαθμολογική του θέση. Αυτό θα γίνει αν κάνει διπλό στη Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα είναι απλά. Ή κερδίζει τον Άρη και μειώνει στους 4 πόντους τη διαφορά του από την κορυφή, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση ή χάνει βαθμούς και συνεχίζει να βλέπει την πρώτη θέση με κυάλια.

Τα ερωτήματα είναι δεδομένα. Θα βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός; Θα δημιουργήσει φάσεις; Θα παίξει με κανονικό επιθετικό και όχι τον Λάζαρο πιο προωθημένο; Θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του; Θα κρατήσει το μηδέν στην εστία του; Θα φανερώσει επιτέλους σημάδια ότι έχει ομάδα νικήτρια και όχι απλά ένα πολλά υποσχόμενο σύνολο;

Οι ερωτήσεις αυτές περιμένουν απάντηση μόνο μέσα στο γήπεδο. Εκτός αυτού, όλοι βρίσκονται σε μια κατάσταση αναμονής. Την ώρα που οι στοιχηματικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο ανεβοκατεβάζουν ασταμάτητα τις αποδόσεις στο οποιοδήποτε ματς είναι προς έναρξη, η συνάντηση του Άρη με τον Ολυμπιακό παραμένει σχεδόν αμετάβλητη! Ναι, ο άσος παραμένει σε τεσσάρια και πεντάρια και τεσσάρια, η ισοπαλία στα συνήθη τριάρια και το διπλό δεν έχει πέσει αλλά ούτε έχει ξεπεράσει το 2,00!

Αμετάβλητα όλα! Τι πρόταση κάνουμε λοιπόν; Θα σταθούμε στην ανάγκη των «ερυθρόλευκων» για επικράτηση. Αν ο …καμμένος λέει «ή τώρα ή ποτέ» για να γράψει ένα κείμενο, φανταζόμαστε να το λένε και στο Ρέντη για τους δικούς τους πολύ πιο σημαντικούς λόγους. Διπλό λοιπόν, ενισχυμένο από την κακή αμυντική λειτουργία που παρουσίασε στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Άρης.

Γενικότερα δεν βλέπουμε ιδιαίτερη κινητικότητα και στα δύο άλλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στα Γιάννινα έχουμε μια μικρή πτώση στο Χ και το διπλό για χάρη της Λαμίας και στην Κρήτη υπάρχει επίσης στασιμότητα ενόψει του ΟΦΗ- Απόλλων. Ειδικά για το τελευταίο, θεωρούμε ότι ο ΟΦΗ δεν έθελξε ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό κι ας νίκησε και πολύ περισσότερο δεν ικανοποίηση με το 0-0 στη Λάρισα, όπου κινδύνευσε επανειλημμένως. Ο Απόλλων αντίθετα τα πήγε περίφημα στο Καραϊσκάκη και άφησε υποσχέσεις για κάτι καλύτερο. Θεωρούμε το 1,60 του άσου πολύ μικρό και το 5,15 του διπλού τεράστιο. Ρίσκο στο Χ2. Ακόμα και βάσει πιθανοτήτων, ο Απόλλων δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν με μηδέν πόντους…

Από την υπόλοιπη Ευρώπη μας ενδιαφέρει το διπλό της Αταλάντα στη Μπολόνια.

Επίσης, το διπλό της Μίλαν στο Φρίουλι κόντρα στην Ουντινέζε.

Μας αρέσει και το Χ2 στο Σαμπντόρια – Τορίνο.

Όσοι παρακολουθείτε τα πάντα, θα έχετε παρατηρήσει ότι στο Περού το ματς της Κομερσιάδες με την Καχαμάρκα προσφέρθηκε αρχικά με άσο στο 2,15 και διπλό στο 3,26. Πλέον η απόδοση του άσου δείχνει 4,00 και του διπλού 1,82! Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ