Ηρα καλεί Μάντζιο…

Ηρα καλεί Μάντζιο…

Ο 49χρονος τεχνικός είναι η βασικότερη επιλογή εφόσον αποφασιστεί… καθάρισμα του Βοσνιάδη.

 

Δεν έμεινε πολλές μέρες στην ντουλάπα το προπονητικό κοστούμι του Ακη Μάντζιου. Στις 22 Οκτωβρίου έλυσε την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και δυο εβδομάδες αργότερα βρίσκεται στον προθάλαμο του Ηρακλή.

Αυτός αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης αργά ή γρήγορα. Ο νυν τεχνικός του Ηρακλή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από την Κέρκυρα και τον διασυρμό από τον Ατρόμητο. Αυτό όμως που έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του γηραιού δεν είναι τα αποτελέσματα όσο η τραγική εικόνα της ομάδας,

Το υλικό είναι Super League αλλά η ομάδα δεν βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα της. Το απόγευμα της Δευτέρας θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο και εφόσον αποφασιστεί η αντικατάσταση του Βοσνιάδη, τότε ο Μάντζιος θα ανηφορίσει το συντομότερο δυνατό στην Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης είχε συνεργαστεί ξανά με τον έμπειρο τεχνικό στον Απόλλωνα Σμύρνης πριν δυο χρόνια, σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με την προσφυγική ομάδα να επιστρέφει άνετα στα μεγάλα σαλόνια. Κάτι παρόμοιο έχει στο μυαλό του και τώρα ο πετυχημένος παράγοντας. Ηδη η πρώτη επαφή έχει γίνει και αναμένεται απλά η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την λύση της συνεργασίας με τον Βοσνιάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ