Η καλύτερη ΕΡΤ όλων των εποχών και ο πόλεμος στο Περιστέρι!

Η καλύτερη ΕΡΤ όλων των εποχών και ο πόλεμος στο Περιστέρι!

Ο Βασίλης Δεκάρικος επιστρέφει και γράφει αλήθειες για την ΕΡΤ της καρδιάς μας και το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν στο Περιστέρι οι οχτροί του λατρεμένου μας ΠΑΟΚ.

Δύο πράγματα με σημάδεψαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη μου. Πρώτα από όλα ο πόλεμος του Ατρομήτου στον ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου. Ντροπή και αίσχος! Είναι δυνατόν να παίζει ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ και να μην σέβεται τις συμφωνίες που έχουν κάνει; Τι πάει να πει δεν έπαιξαν και οι τρεις δανεικοί του ΠΑΟΚ;

Έπαιξε όμως ο Μέγερι! Ως γνωστόν ο Μέγερι έπαιζε στον Ολυμπιακό πριν φύγει για να κάνει το γύρο της Ευρώπης και να επιστρέψει στην χώρα μας για λογαριασμό του Ατρομήτου. Και ο Μέγερι όχι μόνο ήταν από τους καλύτερους του Ατρομήτου αλλά ήταν και ο Ουγκράι! Τι σχέση έχει αυτό; Μασημένη τροφή θα σας δώσω αλλά χαλάλι. Συμπατριώτης του Μέγερι είναι, και έβαλε και την γκολάρα που έκανε το 1-1. Το πιάσατε;

Και βλέπεις μετά το 1-1 ο ΠΑΟΚ είχε 3-4 ευκαιρίες, βρίσκοντας απροετοίμαστη την άμυνα του Ατρομήτου αλλά τις έχασε. Μπάλα είναι τι να κάνεις θα συμβούν και αυτά στο ποδόσφαιρο, όμως η αντιμετώπιση του Ατρομήτου προς τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω από εχθρική, να τα λέμε και αυτά!

Μάλιστα λέγεται πως ο Σπανός, που μετά το τέλος του αγώνα σωστά ξέσπασε για τους καφενόβιους που μιλούσαν για «φιλικά», έχει αποφασίσει να τηρήσει την ίδια στάση και με τους άλλους δύο διεκδικητές του τίτλου για να δείξει πόσο «σπαθένιος» είναι. Δηλαδή το ρεπορτάζ λέει πως και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό δεν θα παίξουν οι τρεις του ΠΑΟΚ για να είναι δίκαια τα πάντα και να μην παίζει άλλος Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ και άλλος με τους άλλους δύο.

Και αφού αφήνουμε πίσω το ματς που αν ο ΠΑΟΚ νικούσε θα ήταν «φιλικό» σύμφωνα με όλους αυτούς που αυθορμήτως γράφουν πως τώρα που δεν νίκησε αποδείχθηκε πως δεν ήταν «φιλικό», πάμε και στην ΕΡΤ της καρδιάς μας. Την καλύτερη ΕΡΤ όλων των εποχών ένα πράγμα!

Την ΕΡΤ που στη χθεσινή μετάδοση του Άρης-Ολυμπιακός έσπασε όλα τα κοντέρ! Της τηλεθέασης σίγουρα καθώς για τέτοια ματς πληρώνουμε εμείς τις ΠΑΕ αγαπητέ αναγνώστη μου (η αναγνώστρια λογικά δεν βλέπει εκείνη την ώρα μπάλα). Έσπασε και άλλα κοντέρ αλλά εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος είμαι… OPEN τύπος και γενικότερα υπέρ και της κρατικής μας τηλεόρασης.

Ντάξει τώρα, μπορεί λίγο να ξέφυγε η μετάδοση του αγώνα αλλά είπαμε, λογικό η κρατική τηλεόραση να είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας (θα έγραφα και μακεδονικής αλλά για την ΣΥΡΙΖΕΡΤ δεν ισχύει) σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Γιατί κυρίες και κύριοι η ΕΡΤ συντελεί έργο, επί της ουσίας κυβερνητικό έργο, άρα ακολουθεί την πεπατημένη της περήφανης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Οι φίλοι της κυβέρνησης είναι και φίλοι της ΕΡΤ, οι οχτροί της κυβέρνησης είναι οχτροί και της ΕΡΤ. Και για την ΕΡΤ στο Άρης-Ολυμπιακός δεν υπήρχε Ολυμπιακός. Λογικό και μπράβο στα παιδιά για την σκληρή δουλειά που κάνουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ