Η πανηγυρική δικαίωση για to10.gr με Ερέρα και η «αφετηρία» με τον Μιχάλη Γρηγορίου   

Η πανηγυρική δικαίωση για to10.gr με Ερέρα και η «αφετηρία» με τον Μιχάλη Γρηγορίου  

Ο Πακο Ερέρα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη, είδηση για την οποία σας είχε προϊδεάσει to10.gr πριν από αρκετές ημέρες μέσω της στήλης Agent Leaks. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που προέκυψαν για να καλύψουν το κενό του Ισπανού τεχνικό στον κίτρινο πάγκο.

Εδώ και λίγες ώρες ο Πάκο Ερέρα δεν κάθεται στον πάγκο του Άρη, με τους κίτρινους να αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του. Κι αν για κάποιους η είδηση αυτή ήταν μη αναμενόμενη, οι αναγνώστες του «to10.gr» είχαν προϊδεστεί (εδώ και αρκετές ημέρες) για την πιθανότατα ο Ισπανός τεχνικός να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα τις Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα όπως είχατε ενημερωθεί από τη στήλη «Agent Leaks» στις 25/10, η θέση του 65χρονου τεχνικού ήταν επισφαλής. Η ιστοσελίδα μας είχε επισημάνει τη διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον Ερέρα και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ειδικά πάνω στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Ισπανός προπονητής «έκαιγε» διάφορες επιλογές του Διαμαντόπουλου και το αντίστροφο, καθώς ο πρώτος δεν…στήριζε μεταγραφικές επιλογές που δεν τον βρίσκανε σύμφωνο.

Ετσι από νωρίς η σχέση τους είχε περάσει από διάφορα «κύματα» καθώς οι διαφωνίες ήταν αρκετές. Ετσι ο έμπειρος τεχνικός έφτασε να ζει με το… αποτέλεσμα τελικά όμως οι νίκες στα ντέρμπι δεν ήρθαν ποτέ, με τον Αρη να χάνει από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας 5 ήττες σε 9 αγωνιστικές.

Ετσι το «θέμα Ερέρα» στους κίτρινους δεν τέθηκε τώρα μετά την ήττα από τον ερυθρόλευκους, αλλά είχε τεθεί αρκετά νωρίτερα.

Πλέον ο Αρης αναζητά τον αντι-Ερέρα με τον Απόστολο Τερζή να τελεί χρέη πρώτου προπονητή μέχρι να βρεθεί ο… κανονικός. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα πρώτα ονόματα που έχει προκύψει είναι αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Ελληνας τεχνικός θεωρείται αρκετά έμπειρος, έχει δείξει έργο στις ομάδες που ανέλαβε και ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Ο 44χρονος Γρηγορίου παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Άρη. Ο Γρηγορίου έχει θητεύσει ακόμη σε Κέρκυρα, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Κόρινθο, Αιολικό, Φωστήρα, Αθηναϊκό, ενώ είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τον Αγιο Δημήτριο.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του Άρη, από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα και την επιλογή στην οποία θα καταλήξουν οι κίτρινοι. Το ζητούμενο είναι αυτή να είναι η κατάλληλη προκειμένου η ομάδα να εξέλθει του τέλματος στο οποίο έχει περιέλθει.

Αλλωστε και καλό υλικό διαθέτει και πολύ νωρίς στη σεζόν βρισκόμαστε ακόμη, χωρίς τίποτε να έχει χαθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ