Καταιγίδα ο Ολυμπιακός, ταμείο εμείς

Καταιγίδα ο Ολυμπιακός, ταμείο εμείς

Όλες οι προτάσεις μας ήταν σωστές και χθες! Πρόγευση Σαββατοκύριακου και ντέρμπι

Καλύτερα δεν γίνεται. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην δικαίωσε τις προσδοκίες του πολύ κόσμου που πίστεψε ότι θα επέστρεφε νικητής από τη Βουδαπέστη, όμως η τάση στο διαδίκτυο αποτελεί πάντα ένδειξη και όχι εγγύηση επιτυχίας. Το διπλό έπεφτε παντού, αλλά σε πτωτική φάση αποδείχθηκε πως βρίσκεται η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Λουτσέσκου. Ναι, αυτής που έφερε 1-1 με τον μισό Ατρόμητο προ ημερών.

Οι δικές μας κινήσεις κατέληξαν όλες στο ταμείο. Ο Ολυμπιακός μας χάρισε τον πιο πανηγυρικό συνδυασμό άσου και Over στην ιστορία. Σχεδόν μισή ώρα περιμέναμε για να δούμε και τρία γκολ και τη νίκη των γηπεδούχων να επισφραγίζεται. Το 1,70 ήταν δικό μας σχεδόν αμέσως, εξαιτίας της καταιγιστικής εικόνας των γεμάτων θέληση «ερυθρόλευκων».

Επίσης, πέρασε ο άσος της Κράσνονταρ, ο άσος της Λάτσιο καθώς και το over της στο ματς με τη Μαρσέιγ, τα 2-3 γκολ στο Μπέτις – Μίλαν και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Απόλλων Λεμεσού – Άιντραχτ. Όλοι στο ταμείο σήμερα.

Μια ματιά ακόμα στα δύο ιδιαίτερα χθεσινά ματς. Ο άσος του Ολυμπιακού συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του στοιχηματικού κοινού παγκοσμίως. Η απόδοσή του έπεφτε συνεχώς από το μεσημέρι και μετά. Και δεν προσφέρθηκε για πολλή ώρα για live στοιχηματισμό. Τα συνεχόμενα γκολ των παικτών του Μαρτίνς οδήγησαν στην πρόωρη κρίση της αναμέτρησης και συγχρόνως στο πρόωρο κλείσιμο της αγοράς. Σχεδόν 436.000 άντεξε το 1-2-Χ.

Όσο για το Βίντι – ΠΑΟΚ, συνολικά έβαλε 685.000 ευρώ. Αρχικά τα ποσά ήταν κατά 60% …ταγμένα στον ΠΑΟΚ, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να μοιράζονται. Πόσο μάλλον μετά το προβάδισμα των Ούγγρων.

Μετά το θρίαμβο στο Europa League, ο Ολυμπιακός περιμένει το Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι προσφερόμενες τιμές δεν θυμίζουν ντέρμπι αιωνίων, όπως βέβαια δεν θυμίζει κραταιό Παναθηναϊκό και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του. Ο άσος στο κουπόνι του βασικού πάροχου στοιχήματος στην Ελλάδα βρίσκεται στο 1,40 και το διπλό στο 7,00. Προτού κάνουμε σκέψεις περί συμφωνίας ή διαφωνίας με αυτό το σετ, τονίζουμε από τώρα ότι το 1,40 θα γίνει ακόμα πιο μικρό, γιατί ήδη παίζεται πολύ στο εξωτερικό. Όταν οι ξένοι οροθετούν τη νίκη του Ολυμπιακού στο 1,43 και το σημείο έχει ήδη πτωτικές τάσεις, τότε τι θα γίνει εντός συνόρων;

Από εκεί και πέρα έχουμε κινητικότητα στα Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα (ελαφριά πτώση σε άσο και ισοπαλία), Ξάνθη – Πανιώνιος (επίσης στο 1Χ) και Λεβαδειακός – ΟΦΗ (προς τον άσο).

Ενόψει Κυριακής χαμηλώνει το διπλό του Αστέρα Τρίπολης στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ