Ναι, ρισκάρουμε σήμερα

Ναι, ρισκάρουμε σήμερα

Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σήμερα. Όσοι ποντάρουν, ρισκάρουν περισσότερο, αλλά δίοδοι επιτυχίας θα υπάρξουν και τις ψάχνουμε σε πολλά μέρη

Βρισκόμαστε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από τη διακοπή. Ως είθισται τέτοιες μέρες, οι περισσότερες ομάδες είναι κατάκοπες. Στις δύο προηγούμενες διακοπές πρωταθλημάτων το τελευταίο Σαββατοκύριακο ήταν τραυματικό για τους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ τα γράφουμε όλα και ποτέ δεν τάζουμε εκατομμύρια ευρώ, γιατί πολύ απλά ο μεγαλύτερος κανόνας του στοιχήματος είναι ότι ποτέ δεν υπάρχουν υποσχέσεις. Άλλες φορές ένα πρόγραμμα αφήνει θετική αίσθηση και άλλες κακή. Τώρα είμαστε ακριβώς στη μέση και προετοιμαζόμαστε ανάλογα.

Πάμε πρώτα στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στη βασική εταιρεία της Ελλάδας ήδη έχει πέσει ο άσος στα Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη – Πανιώνιος και έχει μείνει απείραχτο το Λεβαδειακός – ΟΦΗ.

Στο εξωτερικό βλέπουμε κινητικότητα στον άσο της Λάρισας και στον άσο του Λεβαδειακού, η απόδοση του οποίου αναμένεται να έχει πέσει μέχρι το μεσημέρι.

Τι κάνουμε εμείς; Διαλέγουμε under 2,5 έως και 0-1 γκολ στο Λάρισα – ΠΑΣ. Τόσο η ΑΕΛ όσο και οι Γιαννιώτες έχουν σκοράρει μόλις δύο φορές στις έξι τελευταίες τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα!

Επίσης έχουμε μια διάθεση ρίσκου στα Πηγάδια. Αν η Ξάνθη συνεχίσει να κερδίζει είτε βρίσκεται στην καλή είτε στην κακή της μέρα, τότε θα θεωρηθεί …διεκδικήτρια τίτλου. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί συνέχεια να τα καταφέρνει. Ο Πανιώνιος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Ελπίζουμε να φανερώσει το ωραίο του ανταγωνιστικό πρόσωπο και να καρπωθούμε τις μεγάλες τιμές της ισοπαλίας ή του διπλού. Χ2 λοιπόν και πάμε στην Ευρώπη.

Αρχικά στην Αγγλία. Η Τότεναμ χαρακτηρίζεται ηρωική. Μια 13άδα παίκτες πρώτης γραμμής έχει και καταφέρνει να αντέχει σε Champions League, League Cup και Premier League. Ευτυχώς που δεν έχει έρθει η σειρά της και στο Κύπελλο… Συγχρόνως ταλαιπωρείται από σοβαρές απουσίες στα χαφ. Σήμερα πάει στο Σέλχαρστ Παρκ με ικανοποιητική σύνθεση άμυνας και τέλεια επίθεση. Για τα χαφ δεν μιλάμε γιατί ανασταλτικά δεν …υπάρχουν (Έρικσεν και Γουίνκς αναμένεται να ξεκινήσουν!). Η Πάλας όμως δεν σκοράρει ούτε με δήλωση του αγγλικού νόμου 105… Μόλις 8 γκολ σε 11 ματς έχει βάλει και η εστία της παραβιάζεται σχεδόν κατά κανόνα. Διπλό στο 1,70 λοιπόν και πιθανότητες over 2,5.

Μετακίνηση στην αγγλική Championship. Όσο η Γουίγκαν αδυνατεί να σχηματίσει στοιχειωδώς καλή αμυντική λειτουργία (η χειρότερη εκτός έδρας οπισθοφυλακή με 17 γκολ παθητικό), θα αυξάνονται οι πιθανότητες της Μίντλεσμπρο να επιστρέψει στις νίκες. Η «Μπόρο» είναι διεκδικήτρια ανόδου και αγνοεί το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές. Μάλλον ήρθε η ώρα.

Ο νέος είναι ωραίος στη Γερμανία γιατί ο παλιός βυθίστηκε σε λήθαργο. Γιατί λοιπόν να είναι αουτσάιντερ μέσα στο Βεστφάλεν η Ντόρτμουντ που κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης σε κάθε της παιχνίδι; Η Μπάγερν δυσκολεύεται και να ανεβάσει ρυθμό και να βρει γκολ με τη συχνότητα που την είχαμε συνηθίσει. Θα το ρισκάρουμε. 1Χ υπέρ της Ντόρτμουντ.

Ώρα Ελβετίας. Από έξι Over προέρχεται η Λουγκάνο. Από πέντε η Λουκέρνη. Ας μεγαλώσουν το σερί τους.

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Η Βασιλεία έχει βελτιωθεί. Απαλλαγμένη από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, προσηλώνεται στο πρωτάθλημα και προέρχεται από σειρά επικρατήσεων. Ας τις επεκτείνει λοιπόν. Διπλό κόντρα στην Τουν.

Στην Ιταλία η Τορίνο βρήκε ρυθμό δύο μήνες αφότου ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Η Πάρμα αντίθετα τον έχασε αυτή την περίοδο. Άσος.

Και στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ αρνείται να δεχτεί γκολ. Δεν έχει πικραθεί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Μπορεί να καταβάλει την ουραγό Ρίζεσπορ και να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης.

Γιατί το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ των πάντα επιθετικών προσανατολισμών Πόρτο και Μπράγκα ανεβαίνει στο 1,95;

Στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Σουηδίας η Φάλκενμπεργκ έχει εξασφαλίσει απευθείας άνοδο και η Γκάις χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα για να μην υποβιβαστεί. Το διπλό γνωρίζει κάθετη πτώση παντού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ