Αδίκησε τον Ολυμπιακό και της έκαναν «δώρο» ταξίδι στην Ελβετία

Αδίκησε τον Ολυμπιακό και της έκαναν «δώρο» ταξίδι στην Ελβετία

Ο Κουρομπύλια όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε για τις απίθανες υποδείξεις της στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός, αλλά πάει για… σοκολάτες!

Η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, κυρίως για τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Μέχρι τώρα, τη… γλύτωναν οι διαιτητές όπως ο Τζήλος, Σκουλάς που έγιναν μέχρι και διεθνείς αφού πρώτα όμως, αδίκησαν την ομάδα του Πειραιά.

Τώρα τη… σκυτάλη την παίρνουν και οι βοηθοί. Τη Χρύσα Κουρομπύλια τη θυμάστε; Στην 7η αγωνιστική στον αγώνα του Ολυμπιακού, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ήταν α’ βοηθός και είχε κάνει… όρια. Η διεθνής βοηθός από την Ένωση Δυτικής Αττικής είχε καταλογίσει με το… καλημέρα, στο α’ μέρος ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος του Ποντένσε, λάθος που δεν δικαιολογείται για διεθνή βοηθό αφού ο άσος του Ολυμπιακού είχε γίνει κάτοχος της μπάλας από λάθος αντιπάλου. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 18’ μάλιστα, είχε υποδείξει τον Τσιμίκα σε θέση οφσάιντ.

Η Κουρομπίλια λοιπόν, το έκανε το… καθήκον της. Δεν ορίστηκε την 8η αγωνιστική για τα μάτια του κόσμου, και την 9η επέστρεψε και ορίστηκε στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΛ, χωρίς να έχει τιμωρηθεί.

Κι επειδή έπρεπε να… ανταμειφθεί για τις υποδείξεις της στο Ηράκλειο, θα «συνοδεύσει» τον Τάσο Παπαπέτρου στην Ελβετία! Στο πλαίσιο της ανταλλαγής διαιτητών, θα είναι με τον Πετρόπουλο (Αρκαδίας) οι δύο βοηθοί του διεθνή ρέφερι στον αγώνα της Ζυρίχης με τη Σιόν, το απόγευμα της Κυριακής (11/11). Και εις ανώτερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ