Εθνική Ελλάδας : Ντροπή της ΕΠΟ του Γραμμένου η εικόνα του ΟΑΚΑ

Εθνική Ελλάδας : Ντροπή της ΕΠΟ του Γραμμένου η εικόνα του ΟΑΚΑ

Η εξευτελιστική εικόνα του «άδειου» ΟΑΚΑ, έργο με την υπογραφή της ΕΠΟ.

Φυσικά και δεν τον νοιάζει. Το έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή. Ένας «παράγοντας» που είναι εκεί, γιατί τον τοποθέτησαν οι προϊστάμενοι του. Αν είχαν εξυγιάνει την ΔΕΗ, μπορεί σήμερα να ήταν υπεύθυνος ηλεκτροδότησης. Αν είχαν εξυγιάνει ψαροταβέρνα θα κάθονταν στο «πάσο» πίσω από την ταμειακή. Έτυχε να είναι η Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, και παριστάνει τον πρόεδρο.

Ποσώς τον ενδιαφέρει λοιπόν το αποκρουστικό αποψινό θέαμα του ΟΑΚΑ. Εκεί που παίζει η Εθνική ομάδα και είναι οι κερκίδες λες και έχει πάει εκδρομή στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις κάποιο σχολείο της Επαρχίας.
Αξίζει να το βγάλει μια φωτογραφία η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου το αποψινό «κάδρο». Να το βάλουν πάνω από την προεδρική του καρέκλα, στο γραφείο του, αυτή την εικόνα θλίψης στις κερκίδες για να το δείχνει στους «καλεσμένους» του.

Δεν είναι ικανοί αυτοί οι τύποι της Ομοσπονδίας, ούτε να μοιράσουν προσκλήσεις για να μην υπάρχει αυτό το χάλι που μέσω της τηλεόρασης το βλέπει όλη η Ευρώπη. Περισσότεροι είναι οι τεχνικοί του Cosmote και του Open από τους θεατές.

Το θέμα όμως ήταν απλά να φύγει η εθνική από το Καραϊσκάκη. Τώρα που έφυγε δεν τρέχει τίποτα. Ας παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων. Ας είναι στο γήπεδο 300-400 νοματαίοι λες και βλέπεις τοπικό πρωτάθλημα. Ο Γραμμένος τη «δουλειά» του την έκανε. Κόσμο; Ας βρουν οι «χαλίφηδες». Ή έστω ας προσευχηθεί ο Άγγελος που τα έχει και εύκολα αυτά. Και που είναι συνηθισμένος από την εποχή που κρατούσε σφιχτά το τιμόνι του Πλατανιά. Αν και οι Χανιώτες κατάφερναν στα Περιβόλια να οδηγήσουν περισσότερους.

Θα πουν ότι έκανε κρύο, και ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο. Σάμπως θα τους ζητήσει κανείς τα… ρέστα. Καναπεδάκια να έχει ο μπουφές, και να φτάνουν για όλους. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες…

ΥΓ. Πάλι καλά που ήρθαν κάτι γίγαντες Εσθονοί. Πρέπει να νιώθουν γηπεδούχοι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ